Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Αυτοί που δεν μπορούν ούτε να βλέπουν μηχανές κι αυτοί που θα διναν και το χέρι τους για να οδηγούν μηχανή για όλη τους τη ζωή… Χωρίς να σκεφτούν ότι χωρίς χέρι δεν θα μπορούν να την οδηγούν! Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ο μόνος λόγος για να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο είναι επειδή πιστεύεις ότι μπορούμε να σε πείσουμε να αγαπήσεις τον κόσμο της μηχανής (ναι, μπορούμε!). Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γιατί είσαι ακόμα στην εισαγωγή; Η ομάδα της εταιρείας Uride και ο Χρήστος Πίσσαρης είχαν μια εξαιρετική ιδέα: Να σε βγάλουν απ’ τη διαδικασία να googlάρεις κάθε απορία που έχεις για τη μηχανή σου και να σου δώσουν έτοιμες τις απαντήσεις σε ό,τι ψάχνεις μέσα από μια σειρά YouTube videos!

Ποια είναι η Uride και ποιος είναι ο Χρήστος Πίσσαρης;

Η απορία δικαιολογείται μόνο εάν πραγματικά δεν έχεις καμία σχέση με τις μηχανές. Γιατί αν αυτός ο κόσμος σε έχει συνεπάρει εδώ και χρόνια, δεν παίζει αυτά τα δύο ονόματα να μην σου λένε τίποτα.

Η Uride είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο των μηχανών κι εκεί θα βρεις πραγματικά όλα όσα χρειάζεσαι για τον δίκυκλο έρωτά σου: Ανταλλακτικά, λάστιχα, αξεσουάρ μοτοσικλέτας και πολλές συμβουλές.

Για τον Χρήστο Πίσσαρη τα λόγια είναι περιττά… Είναι δικό μας παιδί, ipopίσιο (ναι, είναι εκείνος ο τυπάς με τις καμένες εκπομπές για μηχανές στο web tv του iPop) που τώρα τον αφήσαμε να ανοίξει τα φτερά του και να στήσει τη δική του επιχείρηση: Την Uride!

Η Uride απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις!

Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι ακόμα και οι μηχανόβιοι, παρότι γαμάτοι, χρειάζονται κι αυτοί τις συμβουλές τους, ο Χρήστος Πίσσαρης αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά από videos στις οποίες απαντάει στις ερωτήσεις του… κοινού!

Έχουν ήδη ανέβει 17 videos και συνεχώς ανεβαίνει νέο υλικό, με βάση τις απορίες που στέλνουν οι χρήστες.

Αν έχεις κι εσύ αγάπη για τις μηχανές, αλλά αυτός ο έρωτας χρειάζεται και ένα… tutorial, μην διστάσεις να στείλεις το ερώτημά σου στο [email protected]!