Λένε ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα και δεν έχουν άδικο. Είναι. Η ζωή σαν φοιτητής είναι μοναδική και θα την θυμάσαι για πάντα, θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Και κάθε φορά θα θέλεις να γυρίζεις σε αυτήν. Και αυτά τα comics θα σε γυρίσουν για λίγο πίσω….

Πώς είναι η ζωή σαν φοιτητής; Αν σπουδάζεις σε διαφορετική πόλη από αυτήν των γονιών σου, τότε θα ταυτιστείς στο 100% αλλά κι εσύ που μπορεί να μένεις με τους γονείς σου και να είσαι στην πόλη που μεγάλωσες, δεν περνάς και άσχημα…

Η ζωή σαν φοιτητής είναι ξέγνοιαστη, χαλαρή, χωρίς άγχος και έγνοιες. Η μόνη σου υποχρέωση είναι να παρακολουθείς τα μαθήματά σου και φυσικά να τα περνάς στις εξεταστικές. Ακόμα και το διάβασμα, έχει άλλη χάρη και δεν θυμίζει σε τίποτα το διάβασμα που έκανες στο σχολείο.

Η φοιτητική ζωή είναι να μην ξέρεις πια τι να κάνεις γιατί τα έχεις κάνει όλα, να βαριέσαι να βγεις ακόμα ένα βράδυ ή να κοιμάσαι στις 10 το πρωί και να ξυπνάς στις 7 το απόγευμα. Όλοι τα έχουμε κάνει και δεν το μετανιώνουμε γιατί ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.

Και αυτά τα comics θα σου θυμίσουν λίγο πως είναι η ζωή σαν φοιτητής…Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει!

Πάτα το βελάκι σε όλες τις εικόνες για να μην διαβάσεις την ιστορία μισή…

Όταν κανονίζεις να πάτε για καφέ. Αργότερα. Και αυτό το αργότερο δεν έρχεται ποτέ.

Πώς ήσουν στα 16 και πώς στα 23…

Όταν συναντάς τον συμμαθητή σου τυχαία στο δρόμο και έχει πάρει καινούργιο αμάξι, καινούργιο σπίτι και παντρεύεται. Κι εσύ ακόμα έχεις το δίλημμα να επιλέξεις δρακουλίνια ή πατατάκια με ρίγανη.

Όταν είσαι αποφασισμένος να διαβάσεις, να κάνεις μια εργασία αλλά σε κερδίζουν το Netflix και τα pop corn!

Και ναι στα 16 μάλλον βαφόσουν καλύτερα…

Και το μόνιμο άγχος….Δεν έχεις τίποτα να φορέσεις!

Κάνεις ένα διάλειμμα από το διάλειμμα…

Όταν προσπαθείς να κάνεις νέους φίλους…

Τα νέα σου κατοικίδια!

Όταν πρέπει να σηκώσεις όλα τα βάρη μόνος σου…Ή και όχι.

Διαβάστε επίσης:

Δεν έχεις ιδέα πόσο ήρθε ο λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια στη Ρόδο! | Photos