Αν αναρωτιέσαι πως είναι η ζωή με παιδιά… δες αυτά τα illustrations!

LIKE US ON FACEBOOK

Η γέννηση ενός παιδιού είναι ορόσημο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Η στιγμή που συνειδητοποιείς πόσο υπέροχος είναι ο κόσμος ενός παιδιού με την ανιδιοτελή αγάπη του και όλες τις ανακαλύψεις που κάνει… τότε αλλάζει και η δική σου ζωή. Γιατί η ζωή με παιδιά είναι εντελώς διαφορετική και ιδιαίτερη…

Η ζωή με παιδιά σε αλλάζει. Σε αλλάζει σαν άνθρωπο ενώ αλλάζει εντελώς τη ρουτίνα σου. Μετά τη γέννηση ενός παιδιού τίποτα δεν είναι ίδιο. Μόλις έχεις ένα μωρό στο σπίτι, ξέρεις ότι η ζωή έχει αλλάξει για πάντα, η καθημερινότητά σου δεν θα είναι πια η ίδια κι εσύ ο ίδιος θα αλλάξεις.

Πολλές φορές θα αναρωτηθείς τελικά: Αυτό σημαίνει να έχεις παιδί; Άλλες φορές θα δυσκολευτείς, θα στεναχωρηθείς, θα θυμώσεις, θα αγχωθείς… Αλλά αυτό που πάντα μένει είναι η αγάπη που έχεις για το παιδί σου, η οποία είναι ανεκτίμητη και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Η ζωή με παιδιά μέσα από illustrations

Πόσες φορές έχεις “κρυφτεί” στο μπάνιο όταν χρειάζεσαι λίγο ιδωτικότητα; Ναι, το μπάνιο είναι η καλύτερη λύση μέχρι να αρχίσει το παιδί σου να σε ψάχνει και να κλαίει σαν να έφυγες για τα ξένα….

ζωή με παιδιά

Η επιθυμία του να κάνεις κι άλλο παιδί… μερικές φορές μειώνεται. Δραστικά!

ζωή με παιδιά

Θα αναρωτηθείς πολλές φορές αν πρέπει να πλύνεις τα μαλλιά σου πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ όταν το παιδί κοιμάται!

ζωή με παιδιά

Τις περισσότερες φορές πρέπει να μαζέψεις όλο τον χαμό που έχουν προκαλέσει τα παιδιά σου. Τι πάει να πει ότι καθάρισες πριν 5 λεπτά;;; Τα 5 λεπτά αρκούν για να τα κάνουν όλα χάλια και πάλι!

ζωή με παιδιά

Όταν οι celebrities “κοιμούνται” με τα παιδιά τους και το ποστάρουν στα social media VS όταν κοιμάσαι εσύ με τα παιδιά σου. Αυτή η εικόνα λιγάκι αλλάζει…

ζωή με παιδιά

Και φυσικά πάντα το παιδί σου έχει περισσότερη ενέργεια από σένα… και μερικές φορές (όχι πάντα σου τη μεταδίδει)!

illustration

Και υπάρχουν και ορισμένοι που βρίσκουν τρόπους να κρατούν τα παιδιά τους ασφαλή: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι σε καμία περίπτωση!

illustration

Όλοι βρίσκουν τους δικούς τους τρόπους να προσαρμοστούν στη νέα τους ρουτίνα. Λέγεται… ζωή και είναι όλα μέρος της. Δεν είναι εύκολο να εξισορροπήσεις τον ελεύθερο χρόνο, την εργασία και την αγάπη με την προσοχή που χρειάζεται ένα μωρό.

Σιγά-σιγά, όμως, πετυχαίνεις την τέλεια ισορροπία!

Μην ξεχνάς πως μπορείτε πάντα να δείτε όλοι μαζί μια ταινία:

5 αγαπημένες ταινίες για να δει όλη η οικογένεια μαζί!

Marat Nugumanov, Oleg Chegodaev, Darya Barabanova for BrightSide.me

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved