Αυτοί που ζουν με το άγχος σε καθημερινή βάση γνωρίζουν πόσο πολύ επηρεάζει την καθημερινότητά τους, ενώ νιώθουν πως είναι αδύνατο να βρουν μια ισορροπία. Αυτά τα illustrations για το άγχος θα μιλήσουν στην καρδιά σου και ίσως σε βοηθήσουν.

Το άγχος επηρεάζει εσένα, επηρεάζει τη δουλειά σου, επηρεάζει τις σχέσεις σου, επηρεάζει τον ύπνο σου. Άλλες φορές προσπαθείς να τα βάλεις μαζί του κι άλλες απλώς το αφήνεις να σε καταβάλλει. Τα παρακάτω illustrations για το άγχος θα μιλήσουν στη ζωή σου.

Η Clare Kayden Hines, μια 32χρονη καλλιτέχνιδα από το Berkeley της California, αποτυπώνει στην τέχνη της όλα αυτά που σου προκαλεί το άγχος. Όσα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αγχώδεις διαταραχές στην καθημερινή τους ζωή.

«Το άγχος μου με έκανε να νιώθω ότι ποτέ δεν κάνω πολλά, δεν ολοκληρώνω πολλά και πάντα απογοητεύω κάποιον», δήλωσε η ίδια τονίζοντας πως κυρίως οι γυναίκες νιώθουν μεγάλη πίεση να κάνουν τα πάντα και βοηθήσουν τους πάντες.

Όπως είπε η τέχνη της είναι η αντίδρασή της σε αυτές τις πιέσεις και τις προσδοκίες. Της επιτρέπει να εκφράζει την απόγνωσή της, τις ανησυχίες της κι επίσης γελά με αυτά!

Ίσως σε βοηθήσουν κι εσένα να δεις το άγχος από μια άλλη οπτική…

Illustrations για το άγχος που θα μιλήσουν στην καρδιά σου

Όταν προσπαθείς να κοιμηθείς κι έχεις άγχος…

Αυτό που κάνει το άγχος στην αυτοπεποίθηση!

Γιατί πάντα λες ότι είσαι καλά αν δεν είσαι; 

Κάθε φορά που νιώθεις καλά…. μην βιαστείς, σε περιμένει στην επόμενη γωνία!

Η αλήθεια να λέγεται!

Γιατί καμία φορά θέλεις απλώς να αναβάλλεις πράγματα. Ξανά και ξανά. 

Και κάθε Δευτέρα το ίδιο συναίσθημα…

Διαβάστε επίσης:

Πως να μετατρέψεις τον φόβο και το άγχος σε θετική ενέργεια