Το να παίρνει ο Σάκης Ρουβάς αυτοπροσώπως τηλέφωνο και να παρεμβαίνει στην εκπομπή σου, δεν το λες κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Ακόμα κι αν είσαι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δεν αισθάνεται πια καμία αμηχανία στην τηλεόραση, σκαλώνεις!

Ο Ρουβάς πήρε στην εκπομπή του Μουτσινά και του ζήτησε να κάνει φλικ φλακ! Ο παρουσιαστής τα έχασε όταν κατάλαβε ότι είναι όντως ο Σάκης στη γραμμή!

Πώς ξεκίνησαν όλα; Όταν ο Μουτσινάς έπαιξε το τραγούδι «Shake It» και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Αφού ακούστηκε το «Shake it», ξαφνικά ακούσαμε και τη φωνή του Σάκη Ρουβά. Τότε, ο παρουσιαστής, έμεινε άφωνος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Σάκης πήρε όντως τηλέφωνο στην εκπομπή του!

«Νίκο, άκουσα ότι διεκδικείς την παρθενογένεση την conceptική του challenge!», είπε αρχικά ο τραγουδιστής, με τον παρουσιαστή να λέει: «Ποιος είναι;» «Σάκης Ρουβάς», είπε ο Σάκης.

Εκεί ήταν και η τελευταία στιγμή που είδαμε τον Νίκο Μουτσινά χωρίς να νιώθει ντροπή μπροστά στην κάμερα, αφού τα επόμενα λεπτά δεν μπορούσε να βγάλει πολλές λέξεις, είχε κοκκινίσει κι έμοιαζε με έφηβο που μόλις είδε από κοντά το είδωλό του!

Στη συνέχεια, ο Σάκης του ζήτησε να κάνει φλικ φλακ την επόμενη φορά που θα χορέψει, ενώ του υποσχέθηκε πως θα βρεθεί σύντομα στο πλατό της εκπομπής του.

Δέχομαι την πρόκληση και θα είμαι πολύ σύντομα κοντά σου ελπίζω να είσαι προετοιμασμένος

Θα θέλαμε πολύ να δούμε αυτή την τηλεοπτική συνάντηση!

Δες ακόμα:

Τα “καρναβάλια” της ελληνικής τηλεόρασης: Ποιος ντύθηκε καλύτερα;