Εάν δεν έχεις πειστεί ακόμα ότι τα μούσια κάνουν τις περισσότερες φορές έναν άντρα πιο ελκυστικό, τότε σου έχουμε μια ακόμα απόδειξη!

Ένας κουρέας πρότεινε στον Gwilym Pugh ν’ αφήσει μούσια και του άλλαξε όλη τη ζωή! Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση! Το πριν και το μετά αυτού του άντρα -που σήμερα είναι μοντέλο- δεν υπάρχει! Άφησε μούσια και η ζωή του ήρθε τούμπα!

Ο τότε 21χρονος ξεκίνησε έχοντας μια ασφαλιστική εταιρεία, την οποία έτρεχε απ’ το υπνοδωμάτιό του, όμως, η δουλειά απ’ το σπίτι και κάποιοι τραυματισμοί τον έκαναν να πάρει πολλά κιλά.

Η ζωή του, όμως, άλλαξε εντελώς όταν ο μπαρμπέρης του του είπε ν’ αφήσει γενειάδα.

“Εκείνη την εποχή ήμουν υπέρβαρος, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα, είχα τραυματισμούς που σημαίνει ότι δεν μπορούσα να γυμναστώ καθόλου”, δήλωσε ο Ουαλός στην Daily Mail. “Η επιχείρηση ήταν ΟΚ, αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να βάλω τη ζωή μου σε τάξη κι ήθελα να γίνω ξανά υγιής”.

Όταν άφησε τη γενειάδα, ο Gwilym Pugh αποφάσισε να ξεκινήσει να τρώει πιο υγιεινά και να εγκαταλείψει τη δουλειά απ’ το σπίτι.

Καθώς τα μούσια μεγάλωναν, ο Gwilym δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram. Εκεί τον βρήκαν οι υπεύθυνοι από πρακτορεία μοντέλων και του πρότειναν συνεργασίες. Κάτι που δεν περνούσε καν απ’ το μυαλό του μερικά χρόνια πριν, είχε γίνει πραγματικότητα!

Τώρα, ο Gwilym ανήκει στο AMCK Models του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε εκστρατείες brands όπως Vans, Bud Light, Diesel ενώ η σκληρή του δουλειά του επέτρεψε να γίνει ambassador για το καινούριο brand του David Beckham, House 99!

Κι ένα τεστάκι για το τέλος: Άντρες με μούσια- Μπορείς να καταλάβεις ποιος διάσημος κρύβεται κάτω απ’ την εικόνα;

Photos: gwilymcpugh