Οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου σε πρώτο πλάνο στο instagram account της και εμείς την θαυμάζουμε και σκάμε λίγο από την ζήλια μας! 

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από 1 χρόνο και κάτι έφερε στην ζωή τον μικρό της έρωτα, τον Μάξιμο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της, πήρε 23 κιλά. Με πολλές στερήσεις, κατάφερε να χάσει τα 15 από αυτά μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Όπως εξηγεί και η ίδια, είναι λάτρης της γυμναστικής και αυτό την βοήθησε αρκετά στο να ξαναβρει την φόρμα της.

Μέσα από τα insta stories της ανά διαστήματα, μάλιστα, μας έδειξε τρόπους γυμναστικής που την βοήθησαν να επιστρέψει στην αρχική της σιλουέτα μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Ένα είδος γυμναστικής ήταν και η aerial yoga!

1 χρόνο και 5 μήνες μετά την γέννηση του καρπού του έρωτα της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, μας δείχνει μέσα από σειρά φωτογραφιών στο instagram της πώς είναι σήμερα οι κοιλιακοί της και ρίχνει το instagram!

Δες και εσύ πώς είναι σήμερα οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την γέννα:

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου επαγγελματικού της εγχειρήματος μας δείχνει τους κοιλιακούς της και εμείς την θαυμάζουμε!

Από την Σαντορίνη η Αθηνά Οικονομάκου και οι κοιλιακοί της μας έκαναν να θέλουμε να ακυρώσουμε τις διακοπές μας και να κλείσουμε ραντεβού με τον personal trainer της!

Τα ίσια ανάποδα… και οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου σε πρώτο πλάνο!

Πώς, όμως, μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το six pack της Οικονομάκου μετά την γέννα;

Αν θέλεις να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά που είχες πριν έρθει στην ζωή το μωρό σου θα πρέπει να φύγει το λίπος που καλύπτει τους κοιλιακούς σου και να δυναμώσουν οι μύες που έχουν τεντωθεί. Ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης είναι ότι πρέπει!

Στόχος είναι να κρατήσεις γρήγορο ρυθμό ώστε να ανεβαίνουν οι παλμοί και να καις θερμίδες.

Μερικές ασκήσεις είναι:

  1. Τρέξιμο επί τόπου
  2. Σανίδα με βαθιά καθίσματα (ξεκινάς από σανίδα, μετά φέρνεις με άλμα τα πέλματα μπροστά και ανεβαίνεις σε βαθύ κάθισμα)
  3. Άρσεις γονάτου (ξεκινάς με χαμηλή προβολή, χτυπάς παλαμάκια πάνω από το κεφάλι με τεντωμένα τα χέρια σου και φέρνεις το πίσω γόνατο ψηλά στο στήθος κατεβάζοντας ταυτόχρονα τα χέρια σου στο γόνατο (κάνε 1 λεπτό σε κάθε πόδι)
Προσοχή!

Όσο κι αν θέλεις να κάνεις ροκανίσματα στον πάγκο, πρέπει να απαρνηθείς αυτή την ορμή. Τα ροκανίσματα και οι στροφές του κορμού μπορεί να επιδεινώσουν τυχόν διαχωρισμό του μυός, επειδή ανοίγουν και κλείνουν επαναλαμβανόμενα τους κοιλιακούς μυς!

Tips!

  • Αύξησε προοδευτικά τα sets των επαναλήψεων, ξεκινώντας από 15 με 20 επαναλήψεις με χαμηλή αντίσταση.
  • Κάνε 10-15 λεπτά προθέρμανση πριν από κάθε προπόνηση.

Διάβασε επίσης:

Ελληνίδες μαμάδες celebrities με τα παιδιά τους βγήκαν στις… παραλίες! | Photos