Πολλές φορές -πάρα πολλές φορές- τα παιδιά μας βάζουν τα γυαλιά! Με την έμπνευσή τους, το σπουδαίο μυαλό τους και την αθωότητά τους, μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα που εμάς θα μας έπαιρνε δυο ζωές να τα σκεφτούμε κι άλλες δυο για να τα υλοποιήσουμε! Το 100 μέρες καραντίνας είναι το project δύο παιδιών και συγκεκριμένα δύο αδερφών, τα οποία κατά διάρκεια του lockdown ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα απ’ τις ζωγραφιές τους!

Ο χρόνος μέσα στην καραντίνα ήταν ιδανικός για να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη. Σε πολλούς έκανε πολύ καλό και είδαν τον εαυτό τους να αλλάζει προς το θετικό μετά απ’ όλη αυτή την κατάσταση.

Για τα παιδιά επίσης ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσουν απ’ τα καθημερινά μαθήματα στο σχολείο και να ασχοληθούν με άλλα πράγματα που μπορούν να τα εξελίξουν.

Η 14χρονη Macaire Everett και ο 9χρονος αδερφός της Camden αποφάσισαν μέσα στην καραντίνα να αφήσουν την έμπνευσή τους και τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν το project 100 μέρες καραντίνας.

Ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν με μια κιμωλία ειδυλλιακά μέρη και να φωτογραφίζονται μπροστά απ’ αυτά! Συγκεκριμένα, η Macaire ζωγράφιζε και ο αδερφός της φωτογραφιζόταν μπροστά απ’ τις ζωγραφιές της και ταξίδευε στα μέρη αυτά.

Το Instagram account της Macaire γέμισε με πανέμορφες εικόνες με τις ζωγραφιές με κιμωλίες. Δες τις εικόνες και θα σου φτιάξει αμέσως η διάθεση!

100 μέρες καραντίνας: Δύο αδέρφια ταξίδεψαν με τη ζωγραφική τους σ’ όλο τον κόσμο!

Δες και αυτό:

20 “ενέσεις” χαράς μέσα στην καραντίνα | Photos

Photo: Instagram account/ macairesmuse