Τα ζώα μας διδάσκουν πολλά μαθήματα αγάπης και φιλίας. Στο παρελθόν σου έχουμε δείξει πως υπάρχει αληθινά φιλία στο ζωικό βασίλειο και τώρα σου έχουμε αποδείξεις και για τον έρωτα στο ζωικό βασίλειο!

Ο φωτογράφος Goran Anastasovski λατρεύει να φωτογραφίζει ζώα και στο νέο του project μας δείχνει την αγάπη και τον έρωτα στο ζωικό βασίλειο!

Εδώ και 15 χρόνια, ο Goran φωτογραφίζει πορτραίτα ζώων. Έχει πάθος με τη φωτογραφία και ειδικά με την άγρια φύση. Η αγάπη του για τα ζώα τον έχει οδηγήσει στο να λέει ιστορίες μέσα απ’ τις φωτογραφίες του, προσπαθώντας να κάνει τους ανθρώπους να ακούσουν και να καταλάβουν την ανάγκη να φροντίζουν τα ζώα.

Η φωτογράφηση ζώων είναι το μεγαλύτερο πάθος του και όπως λέει ο ίδιος “εάν καταφέρω να κάνω έστω έναν άνθρωπο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τα ζώα, ο στόχος μου έχει επιτευχθεί”.

Με κάθε φωτογραφία που τραβάει, δεν θέλει απλώς να απαθανατίσει την ομορφιά, αλλά και την “ανθρώπινη πλευρά” των ζώων, και την ικανότητά τους να προσφέρουν φροντίδα και να εκφράζουν αγάπη!

Παρακάτω οι 10 φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη και τον έρωτα στο ζωικό βασίλειο

Κάποιες απ’ τις παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν τον έρωτα, δείχνοντας ζευγάρια του ζωικού βασιλείου, ενώ κάποιες άλλες είναι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας. Όλες είναι εκπληκτικές και μας κάνουν να τις χαζεύουμε μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη!

View this post on Instagram

#nageoyourshot #natgeo #animalplanetindia #animalplanet #animal

A post shared by Anastasovski Goran (@gorananastasovskiphoto) on

Δες κι αυτό το θέμα σχετικά με τον έρωτα στα ζώα:

Μαθήματα έρωτα απ’ το ζωικό βασίλειο! Οι φάλαινες που τραγουδούν στο ταίρι τους! (Video)

Cover photo: Instagram account/ gorananastasovskiphoto