Τρόποι να φορέσεις τη ζώνη και να αναβαθμίσεις το στιλ σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα αξεσουάρ μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν ένα βαρετό look σε ένα σύγχρονο outfit. Και η ζώνη ανήκει σε αυτά τα αξεσουάρ. Τρόποι να φορέσεις τη ζώνη και να αναβαθμίσεις το στιλ σου!

Η ζώνη μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε ένα σύνολο. Μπορεί να κάνει τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο λεπτή, να σε κολακέψει ή να κάνει το ντύσιμο πιο ενδιαφέρον.

Και δεν χρειάζεται να φορέσεις τη ζώνη πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά υπάρχουν κι εναλλακτικοί τρόποι, φρέσκες ιδέες για να φορέσεις τη ζώνη. Και όταν βρεις το στιλ που σου αρέσει και σ’ ενδιαφέρει, δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Τρόποι να φορέσεις τη ζώνη και να αναβαθμίσεις το στιλ σου

Oversized πουλόβερ ή cardigan

Τα oversized κομμάτια ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα. Αλλά αν θέλεις να αγκαλιάσει το σώμα σου, τότε μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια μιας ζώνης.

Μπορείς να βάλεις το oversized πουλόβερ με μια ζώνη. Κι έτσι και θα σε κρατά ζεστή και θα είσαι στη μόδα. Και σίγουρα μια ζώνη θα σε κολακεύσει. Και μη φοβάσαι να επιλέξεις μια ζώνη με prints.

Πάνω από ένα jacket ή ένα blazer

Αν φοράς ένα πιο λεπτό σακάκι που θέλεις να αναδείξεις και δεν θέλεις απαραίτητα να δείξεις το εσωτερικό του, μια ζώνη μπορεί να τονίσει αυτό ακριβώς που θέλεις. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι ιδανική μια ζώνη διπλής όψης.

Το ίδιο ισχύει και για ένα σακάκι. Μπορείς να βάλεις μια ζώνη πάνω από το σακάκι σου!

Τρόποι να φορέσεις τη ζώνη

Με διαφορετικά prints και patterns

Το tend που είναι στη μόδα είναι ο συνδυασμός διαφορετικών prints και patterns. Μπορείς, λοιπόν, να βάλεις το πουλόβερ με τα γεωμετρικά σχέδια με την lace φούστα. Για να διαχωρίσεις λίγο τα patterns μπορείς να βάλεις μαι ζώνη.

Έτσι, θα ξεχωρίσεις το πάνω μέρος απ’ το κάτω.

Πάνω από μια μακριά φούστα

Οι μακριές φούστες είναι αγαπημένες αλλά δεν ταιριάζουν σε όλες. Αν, όμως, προσθέσεις μια ζώνη τότε έχεις λύσει το πρόβλημά σου.

Θα δώσει έμφαση στη μέση σου, δεν θα “χαθείς” μέσα στη φούστα, ούτε θα την…πατάς! Μια ζώνη μπορεί να δώσει λύση σε πολλά από τα προβλήματά σου.

Τρόποι να φορέσεις τη ζώνη

Με ένα στενό φόρεμα

Η ζώνη δεν είναι απλά ο καλύτερός σου φίλος σε ένα oversized κομμάτι αλλά μπορεί να είναι εξίσου σημαντική και για ένα στενό φόρεμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις μια πλατιά -τύπου κορσέ- ζώνη και να την περάσεις στη μέση σου. Έτσι, θα νιώσεις πιο άνετα και θα αναδειχθεί καλύτερα το σώμα σου.

Κι αφού τα αξεσουάρ είναι σημαντικά… δες κι αυτό:

Η νέα τάση στις τσάντες είναι το…κρουασάν!

Photos: unsplash, Pexels

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved