Μαγιό… Δύσκολη επιλογή για πολλές γυναίκες! Ολόσωμο ή μπικίνι; Και τι ολόσωμο; Τι μπικίνι; Κάθε Καλοκαίρι όλες οι γυναίκες προβληματίζονται για το τι μαγιό να αγοράσουν για να είναι, όχι μόνο στη μόδα, αλλά φυσικά να νιώθουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιες άνετα φορώντας το! Υπάρχουν άραγε μαγιό που πάνε σε κάθε γυναίκα;

Για να σε βγάλουμε απ’ αυτή τη δύσκολη θέση φέτος αποφασίσαμε να σου δείξουμε τους τρεις τύπους μαγιό που πάνε σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ύψους ή μεγέθους!

Μπικίνι που ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματος

Ένα μαγιό που δεν θα μετανιώσεις αν αγοράσεις, θα σε βολέψει και είναι all time classic γιατί είναι στο χρώμα του δέρματός σου! Από εκεί και πέρα διάλεξε εσύ εάν το θέλεις ψηλόμεσο ή όχι και πώς θέλεις να είναι το πάνω μέρος του μαγιό!

Σε άλλες γυναίκες πάνε τα μικρά τριγωνάκια, ενώ γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος προτιμούν ένα διαφορετικό σχήμα που να τις κάνει να νιώθουν άνετα.

Φυσικά, μπορεί το μαγιό που θα διαλέξεις να μην είναι ακριβώς το χρώμα του δέρματός σου, αλλά να είναι μια nude απόχρωση που σου ταιριάζει πολύ και κάνει το μαύρισμά σου να φαίνεται χρυσαφένιο!

Ολόσωμο με κοψίματα στο πλάι

Ένα μαγιό για κάθε τύπο σώματος και μια απόλυτα safe επιλογή που δεν θα μετανιώσεις. Τα κοψίματα του ολόσωμου μαγιό στο πλάι, το κάνουν να διαφέρει απ’ τα κλασικά ολόσωμα μαγιό, ενώ παράλληλα, εκθέτεις και λίγο απ’ το δέρμα που υπό άλλες συνθήκες θα είχες καλυμμένο.

Γενικά τόλμησε το ολόσωμο μαγιό, είτε με κοψίματα είτε χωρίς, κι είμαστε σίγουρες πως θα βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει περισσότερο!

Μονόχρωμο ψηλόμεσο μπικίνι

Το μαγιό που αν αγοράσεις δεν θα βγάλεις από πάνω σου όλο το Καλοκαίρι! Το ψηλόμεσο μπικίνι αναδεικνύει τους γλουτούς σου όμορφα, ενώ προσθέτει και μερικούς πόντους στο ύψος του ποδιού σου. Φυσικά, αν το επιλέξεις σε μαύρο χρώμα, γνωρίζεις ήδη ότι τα σκούρα χρώματα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

μαγιό που πάνε σε κάθε γυναίκα

Photo: Unsplash/Jakob Owens