Τόσο καιρό προφέρεις τον Versace λάθος και ο οίκος σου κάνει μαθήματα! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Τόσο καιρό προφέρεις τον Versace λάθος και ήρθε η ώρα να το κάνεις σωστά! Η νέα καμπάνια του οίκου Versace σου κάνει…ιδιαίτερα μαθήματα!

Είσαι ένα απ’ τα Versace girl…; Ε, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα, γιατί κάτι κάνεις λάθος όλα αυτά τα χρόνια όταν προφέρεις το όνομα του γνωστού οίκου μόδας….Και η νέα καμπάνια του οίκου Versace σου μαθαίνει να τον προφέρεις σωστά με τον πιο έξυπνο τρόπο. Με ένα video!

Ο γνωστός οίκος Versace έχει την πλουσιότερη ιστορία την Ιταλική βιομηχανία μόδας και όχι μόνο, ενώ η Donatella Versace έχει ακόμα τα ηνία μετά από 21 χρόνια που πέθανε ο σχεδιαστής. Ναι, μετά από 21 χρόνια η Donatella Versace έχει κρατήσει το ιταλικό brand αλλά και τις πωλήσεις του στην πρώτη γραμμή. Όπως η ίδια ξέρει με το μοναδικό της στιλ!

Η νέα καμπάνια του οίκου Versace έχει γίνει δημοφιλής απ’ το πρώτο μόλις λεπτό. Η Donatella Versace θέλει να μάθει στο κοινό να προφέρουν σωστά το όνομα του οίκου.

Στην Αμερική για παράδειγμα δε θα ακούσεις να τον αποκαλεί κανείς «Βερσάτσε» επειδή οι περισσότεροι Αγγλόφωνοι τον αποκαλούν «Βερσάτσι». Και έρχεται η Danatella, μετά από όλα αυτά τα χρόνια παρεξήγησης, να μάθει να το προφέρουμε σωστά! Σε αυτό φυσικά, τη βοηθούν και τα γνωστά μοντέλα αλλά και φίλοι της σχεδιάστριας, ανάμεσα τους Gigi Hadid, Kaia Gerber. Όλες μαζί έφτιαξαν ένα video, στο οποίο ξεκαθαρίζουν ακριβώς το πώς πρέπει προφέρεται το «Versace» του γνωστού Ιταλικού Οίκου μόδας.

H καμπάνια έχει όνομα «It’s Versace not Versachee», κάτι που λένε όλες μαζί για να το μάθει ο κόσμος με την σωστή προφορά. Στο τέλος της καμπάνιας όλα τα μοντέλα μαζί σχηματίζουν με το κορμί τους, το όνομα «Versace».

Δεν πιστεύω να το λες ακόμα λάθος και εσύ;

Διαβάστε επίσης:

Donatella Versace: Queen of darkness!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved