Εντάξει, πολλές φορές η μόδα μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε αν αυτά που λανσάρουν είναι υπερβολικά ή αν όντως μπορούμε να τα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας. Το “towelkini” είναι στη μόδα για το Καλοκαίρι και κάτι μας λέει ότι θα το δούμε παντού…

Το είδαμε σε διαφημίσεις που “πετάγονται” στο Facebook, το διαβάσαμε σε ξένα περιοδικά και το είδαμε και στην αγορά. Το “towelkini” είναι η απόλυτη μόδα για το Καλοκαίρι αλλά…. λιγάκι μας έχει μπερδέψει ως προς τη χρησιμότητά του, την άνεση και το κατά πόσο τελικά είναι πρακτικό ή όχι.

Ας σου συστήσουμε αρχικά το “towelkini”…

Τι ακριβώς είναι; Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το μπουρνούζι μας… Αφού είναι πετσέτα και μπικίνι μαζί! Δεν είναι και τόσο πρακτικό, όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες κι αναρωτιόμαστε λιγάκι γιατί ο κόσμος το έχει λατρέψει.

Φοράς το μπικίνι σου κανονικά, στη συνέχεια φοράς αυτό από πάνω και μπορείς έτσι να ξαπλώσεις στην άμμο ή να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο να αγοράσεις νερό, αν δεν θέλεις να κυκλοφορείς με το μαγιό.

Αλλά γιατί να ξαπλώσεις στην άμμο με αυτό; Πώς θα κάνεις ηλιοθεραπεία; Εντάξει, ίσως είναι μια cute επιλογή για τις διακοπές σου, όταν βγαίνεις από τη θάλασσα να φοράς για λίγο αυτήν την πετσέτα, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς το νόημα της.

Ένα άλλο πρακτικό κόλπο που ίσως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, είναι ότι αν το towelkini κουμπώνει κι από πίσω και είσαι πλήρως καλυμμένη, τότε μπορείς να βγάλεις το βρεγμένο σου μαγιό και να φορέσεις κάτι άλλο ή να μη φορέσεις τίποτα μέχρι να πας στο σπίτι.

Πάντως, αν το σκέφτεσαι να σου πούμε πως ίσως βρεις και κάτι οικονομικό, γιατί με μια ματιά που ρίξαμε εμείς κυμαίνεται στα 100 ευρώ. Και σίγουρα δεν αξίζει. Καλύτερα να πάρεις τρεις πετσέτες!

https://www.instagram.com/p/ByFyRjXgnte/

https://www.instagram.com/p/Bl62_p5h2hb/

Aν παρ’ όλα αυτά επιμένεις, το towelkini μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, όπως ροζ, κίτρινο και πράσινο… για να ξεχωρίζεις!

Δες και αυτό:

Πώς να φορέσεις το μαύρο το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις;