Παρακολουθούμε τις τάσεις και κρατάμε αυτές που μας ταιριάζουν και που μπορούμε να υιοθετήσουμε. Και βρήκαμε το απόλυτο καλοκαιρινό μπλουζάκι που πρέπει όλες να έχουμε στη ντουλάπα μας!

Η αλήθεια είναι πως όσα μπλουζάκια έχουμε, τόσα περισσότερα θέλουμε, ειδικά το καλοκαιράκι. Βρήκαμε, λοιπόν, το καλοκαιρινό μπλουζάκι που θέλουμε να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας.

Είναι το μπλουζάκι που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίπτωση και είναι το “εύκολο” ρούχο, το οποίο μπορείς να επιλέξεις και να συνδυάσεις με ό,τι θέλεις.

Ποιο είναι το καλοκαιρινό μπλουζάκι που χρειάζεσαι; Ένα σατέν μπλουζάκι! Δεν έχει σημασία σε ποιο χρώμα θα το επιλέξεις ή με ποιο print αλλά αυτό το κομμάτι πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου.

Είναι το top που θα μπορείς να φορέσεις οπουδήποτε να δείχνεις chic, κομψή και να εντυπωσιάζεις κάθε φορά!  Παράλληλα, θα δείχνει κάθε outfit ανανεωμένο, κλασικό και διαχρονικό.

καλοκαιρινό μπλουζάκι

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο top με ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι ή παντελόνι και να κάνεις τη βόλτα σου για καφέ ή να πας για ένα cocktail party ή ένα party στη θάλασσα (σίγουρα θα σε έχουν καλεσμένη σε ένα τέτοιο party).

Αν θέλεις, όμως, να πας στο γραφείο, μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο σατέν μπλουζάκι με μια παντελόνα και τα πέδιλά σου. Παράλληλα, αν πας σε νησάκι, τότε μπορείς να πάρεις και ένα ζακετάκι κι αν έχει ψύχρα να το φορέσεις από πάνω.

καλοκαιρινό μπλουζάκι

Αν θέλεις και κάτι extra μπορείς να πάρεις ένα σατέν φόρεμα, το οποίο είναι επίσης στη μόδα και θα αναδείξει την πιο θηλυκή πλευρά σου. Λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις αυτήν την προσθήκη στην ντουλάπα σου;

Photo: Getty / Melodie Jeng