Το δεύτερο νυφικό φόρεμα της Meghan Markle είχε αέρα Hollywood και μας θύμισε κάτι από παλιές ταινίες. Ήταν ένα φόρεμα κατάλληλο για μια ηθοποιό που από σήμερα θα είναι κι επίσημα πριγκίπισσα.

Το δεύτερο νυφικό της Meghan Markle φέρει την υπογραφή της Stella McCartney και μπορεί να ήταν λιγότερο εντυπωσιακό και πριγκιπικό από το προηγούμενο, αλλά ήταν σίγουρα ένα φόρεμα που είχε αέρα Hollywood.

Η Stella McCartney σχεδίασε ένα νυφικό με κλειστό λαιμό, ώμους έξω, απλό και περισσότερο sexy κατά τη γνώμη μας. Το δεύτερο νυφικό συνδυάστηκε με γόβες Aquazurra, ενώ τα μαλλιά της Meghan ήταν πιασμένα πάνω κι αυτή τη φορά.

Το δεύτερο νυφικό το είδαμε στην έξοδο του ζευγαριού, το οποίο κατευθυνόταν στην κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου στο Ουίνδσορ, όπου ο ίδιος θα παραχωρήσει βραδινή δεξίωση με 200 καλεσμένους.

Ο πρίγκιπας Harry, φόρεσε ένα κλασσικό smocking, ενώ οι δυο τους μεταφέρθηκαν στην γαμήλια δεξίωση με μία γαλάζια Jaguar.

Η Markle για τη δεύτερη γαμήλια εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει κι ένα δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το δαχτυλίδι αυτό ήταν γαλάζιο και ταίριαζε με τις σόλες από τις γόβες της, που όπως ανακοίνωσε το παλάτι ήταν baby blue.

Photo: GETTY IMAGES

Photo: GETTY IMAGES

Υπενθυμίζεται ότι το νυφικό που φόρεσε η Meghan Markle στον παραμυθένιο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, ήταν ένα νυφικό του οίκου Givenchy και πιο συγκεκριμένα ήταν σχεδιασμένο από την Βρετανίδα σχεδιάστρια Clare Waight Keller.

«Το νυφικό της κυρίας Markle έχει σχεδιαστεί από την βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Clare Waight Keller. Η κυρία Keller πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια στον ιστορικό γαλλικό οίκο μόδας Givenchy», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Πρίγκιπας Harry παντρεύεται την Meghan Markle

Διαβάστε επίσης:

Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο!

Photo: GETTY IMAGES