Το δεύτερο φόρεμα της Πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν εξίσου εντυπωσιακό με το νυφικό και θα λέγαμε ότι ήταν ένα φόρεμα σχεδιασμένο για μια πριγκίπισσα!

Το δεύτερο φόρεμα της Πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν μυστικό, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι δεν άλλαξε το νυφικό στη δεξίωση. Παρόλα αυτά, η Ευγενία άλλαξε και το φόρεμα που επέλεξε δεν απογοήτευσε.

Ήταν ένα φόρεμα μακρύ, σχεδιασμένο απ’ τον Zac Posen, ενώ για τα μαλλιά της, η Ευγενία είχε δανειστεί καρφίτσες απ’ τη γιαγιά της, την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση απ’ το παλάτι.

φωτογραφίες απ' τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας

Στις επίσημες φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι, βλέπουμε ακόμη την Πριγκίπισσα Ευγενία με τον αγαπημένο της σύζυγο Jack Brooksbank να κρατιούνται χέρι χέρι.

Σ΄αυτή τη φωτογραφία φαίνεται και ότι η Ευγενία φορούσε στην δεξίωση του γάμου στο Royal Lodge, το δώρο του συζύγου της, που ήταν δύο σμαραγδένια σκουλαρίκια.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ απ’ τους The Times, υπήρξε και δεύτερη δεξίωση την επόμενη μέρα του γάμου. Η συγκεκριμένη δεξίωση συμπεριλάμβανε κοκτέιλ και θύμιζε περισσότερο φεστιβάλ. Παράλληλα, κατά πάσα πιθανότητα, να συμπεριλάμβανε και ένα τρίτο φόρεμα για την Πριγκίπισσα, το οποίο ακόμη δεν έχουμε δει!

Υπενθυμίζουμε ότι το νυφικό που φόρεσε η πριγκίπισσα Ευγενία στον γάμο της, ήταν σχεδιασμένο από τον στενό της φίλο Peter Pilotto, μαζί με τον Christopher de Vos.

Το νυφικό περιελάμβανε μια σειρά από σύμβολα, τα οποία εκφράζουν την πριγκίπισσα Ευγενία. Ο Peter Pilotto και ο Christopher De Vos έχουν ερμηνεύσει αυτά τα σύμβολα ως μια διακοσμητική ύλη, υφασμένη σε ένα ζακάρ από μετάξι, βαμβάκι και βισκόζη.

Το πιο συγκινητικό χαρακτηριστικό σ’ αυτό, όμως, ήταν η εκτεθειμένη πλάτη, την οποία η πριγκίπισσα επέλεξε να αφήσει ανοιχτή για να φαίνεται η ουλή της, απ’ την επέμβαση για σκολίωση που είχε κάνει μικρή.

Η συγκεκριμένη επιλογή σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από όλα τα Μέσα, γιατί ήταν και η κίνηση με την οποία η πριγκίπισσα έδειξε ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα μας κάνουν να διαφέρουμε είτε είναι ουλή, είτε κάτι άλλο..

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι υπέροχες, επίσημες φωτογραφίες απ’ τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας

Photo: Alex Bramall/MEGA