Το αξεσουάρ στα μαλλιά που έχουμε δει παντού στο Instagram δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ για κάποιο χτένισμα, είναι μια τάση που έχει μετατραπεί σε μόδα!

Είναι το αξεσουάρ που έχουμε δει να φοράνε στο Instagram, αλλά το έχουμε δει πρώτα στις επιδείξεις μόδας των μεγάλων οίκων. Είναι ένα αξεσουάρ που επιστρέφει από τη δεκαετία του ’90 κι εάν μας ρωτάτε, πολύ μας αρέσει.

Είναι τα hair clips που είδαμε πρώτα στην πασαρέλα του Gucci και από τότε όλοι έχουμε πάθει εμμονή. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει μερικά από αυτά να ξεχωρίζουν είναι ότι πολλά αναγράφουν και τα λογότυπα των οίκων, ενώ υπάρχουν κι ορισμένα personalized που αναγράφουν ονόματα.

Photo: GUCCI

Ένας λόγος που τα αγαπάμε ιδιαίτερα είναι επειδή όλες μπορούμε εύκολα να τα φορέσουμε και να φτιάξουμε μόνες μας ένα χτένισμα που θα τα συμπεριλαμβάνει. Προτιμάς τα μαλλιά πιασμένα στη μέση, σε χαμηλή αλογοουρά, σε χαμηλό κότσο, με μπούκλες ή ίσια κάτω; Υπάρχει ένας τρόπος να τοποθετήσεις αυτά τα hair clips όπως κι εάν έχεις πιάσει τα μαλλιά σου!

Τα αγαπάμε ακόμη επειδή μπορεί ν΄αναδείξουν μια casual εμφάνιση ή ένα basic μαύρο φόρεμα. Έχουμε πει ξανά και ξανά ότι το μυστικό για μια επιτυχημένη εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα τα ρούχα που φοράς, αλλά τα αξεσουάρ με τα οποία αποφασίζεις να τα συνδυάσεις.

Παράλληλα, πέρα από τα hair clips με τα λογότυπα, στη μόδα έχουν επιστρέψει και τα απλά clips για τα μαλλιά που όλες χρησιμοποιούσαμε στη δεκαετία του ’90. Ένας εύκολος τρόπος να τα φορέσουμε είναι να τοποθετήσουμε δύο clips στα μαλλιά μας, όπως τα τοποθετούμε όταν κάνουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπο και δεν θέλουμε τα μαλλιά να πέφτουν μέσα στα μάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Never enough sparkly pieces @albertaferretti and never enough shiny hair @gisou_official.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις

Ακόμη ένας τρόπος είναι να πιάσουμε τα μαλλιά στο πλάι και να τοποθετήσουμε τρία hair clips, το ένα κάτω από το άλλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

French Fry-day. Let’s go @revolve ??hair ?@maneaddicts. On the balcony of @labourdonnaisparis ✨ #tezzaparis #tezzatravel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️Tezza⚡️ (@tezza) στις

Διάβασε ακόμη:

H floral εμφάνιση της Emma Stone που αγαπήσαμε!