Το -άθλιο- trend που επιστρέφει στη μόδα και θέλαμε να ξεχάσουμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Βρήκαμε το trend που επιστρέφει στη μόδα και σίγουρα θα θέλαμε να ξεχάσουμε! Έχουμε πει πολλές φορές πως η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει. Τι περισσότερες φορές μας αρέσει που μερικά vintage κομμάτια επιστρέφουν και πάλι στην ντουλάπα μας αλλά όχι πάντα.

Αυτό το trend που επιστρέφει στη μόδα (απορούμε γιατί), έρχεται απ’ τα μακρινά 90s και όλες το θυμόμαστε πολύ καλά. Θα σου δώσουμε ακόμα ένα στοιχείο: Είναι χρήσιμο και είναι για τα μαλλιά.

Ναι, το trend που επιστρέφει στη μόδα είναι το κλάμερ, αυτό που χρησιμοποιούσες για να πιάσεις τα μαλλιά σου και σίγουρα κάπου ένα έχεις ξεχασμένο απ΄τα σχολικά σου χρόνια. Ενδεχομένως το είχες σε όλα τα χρώματα και σου είχαν σπάσει και ένα-δύο»δοντάκια». Αυτό ήταν το πιο εκνευριστικό που θα μπορούσε να σου συμβεί.

trend που επιστρέφει στη μόδα

Το θυμάσαι απ’ τα «Φιλαράκια» που ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ της Rachel μέχρι και πιο πρόσφατο στα μαλλιά της Paris Hilton. Πολλές διασημότητες το επιλέγουν και το επαναφέρουν στη μόδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μας αρέσει κιόλας!

trend που επιστρέφει στη μόδα

Και το μεγάλο «μπαμ» έγινε στο show NYFW, στο οποίο τα περισσότερα μοντέλα εμφανίστηκαν με το χαρακτηριστικό κλάμερ στα μαλλιά τους. Οι fashion designers πάντως αναφέρουν πως αυτό το αξεσουάρ έχει κάτι το νοσταλγικό ενώ ψάχνουν τρόπους να το ενσωματώσουν στο στυλ και μ’ έναν διαφορετικό εναλλακτικό τρόπο.

Όχι, δεν θα πάρω, ευχαριστώ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved