Μετά από μήνες όπου το μόνο που φορούσαμε ήταν homewear και φόρμες, τώρα ξαναφοράμε τα ρούχα μας και κυκλοφορούμε έξω. Κι ακόμα κι αν είναι καλοκαιράκι, πολλές από εμάς δεν αποχωριζόμαστε το αγαπημένο μας κομμάτι: Το τζιν. Και τώρα, τα αγαπημένα τζιν της Meghan Markle είναι σε προσφορά στο Amazon! Ε δεν το θεωρείς λογικό να μπούμε στον πειρασμό;

Αν ψάχνεις για ένα καινούργιο τζιν, τότε μην πας στα μαγαζιά, απλά άνοιξε το app της Amazon και βρεις μερικά απ’ τα πιο αγαπημένα τζιν της Meghan Markle σε καταπληκτικές τιμές!

Το brand DL1961, με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει ως βασικό στόχο να αναπροσδιορίσει την έννοια του τζιν, κυκλοφορώντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια.

Πρόκειται για το brand που λατρεύει η Meghan και όπου κι αν τη βρούμε με τζιν, θα είναι DL1961! Απ’ το νέο της σπίτι στις ΗΠΑ μέχρι το ταξίδι της στην Αφρική, φοράει τζιν αυτής της μάρκας!

Οι Zara culottes της Kate Middleton που θα φορέσεις κι εσύ!

Γιατί να πάρεις τα αγαπημένα τζιν της Meghan Markle;

To brand έχει ως σκοπό του να δημιουργεί τζιν που είναι τόσο άνετα όσο και στιλάτα. Επιπλέον, η ειδική τεχνολογία Instasculpt κάνει τέλειο lift και σμιλεύει το σώμα, κάνοντας αυτά τα τζιν να φαίνονται τέλεια πάνω σε κάθε σώμα, αλλά και να είναι τρομερά άνετα.

Στις μεγάλες εκπτώσεις που έχει τώρα το Amazon στα ρούχα, θα βρεις μερικά κομμάτια σε αρκετά μειωμένη τιμή.

Η συγκεκριμένη μάρκα δεν είναι πανάκριβη, αλλά ούτε και οικονομική. Τα περισσότερα τζιν της κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ, αλλά τώρα μπορείς να βρεις ένα τζιν αρχικής τιμής 130 ευρώ, 90 ευρώ. Κι αυτή θεωρείται μια καλή προσφορά!

Κλίκαρε και δες όλα τα κομμάτια που είναι σε προσφορά στο Amazon!

Δες ακόμα:

Το φλοράλ φόρεμα της Kate Middleton που μπορείς να κάνεις δικό σου!