Η Beyonce είναι η απόλυτη influencer, ξέρει από μουσική, ξέρει από μόδα, είναι μια υπέροχη σύζυγος, μαμά και φυσικά γυναίκα. Beyonce και μόδα πάνε μαζί… αφού δεν είναι λίγες φορές που η Queen B μας έχει ενθουσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Beyonce και μόδα είναι δύο… “έννοιες” που πηγαίνουν χέρι-χέρι. Και δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια μας έχει εκπλήξει ευχάριστα και πολλές περισσότερες μας έχει δώσει έμπνευση για να δημιουργήσουμε το δικό μας στυλ.

Τώρα η Beyonce, μας δείχνει πώς να κρατήσουμε σωστά την τσάντα αλλά και πώς να αγοράσουμε την τσάντα που είναι στη μόδα.

Αρχικά, η “it” τσάντα που φορούν όλες και έχει γίνει viral στο Instagram, είναι αυτή η μικροσκοπική τσάντα που χωράνε τα απολύτως απαραίτητα, μπορεί ούτε κι αυτά.

Είναι δύσκολο να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, ειδικά όταν αυτές αλλάζουν διαρκώς και νέα σχέδια και μοτίβα αντικαθιστούν τα παλιά… δηλαδή, αυτά που μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει εδώ κι έναν μήνα. Αυτές τις μικροσκοπικές τσάντες μπορείς να τις βρεις παντού και σε διάφορα χρώματα, υφές και σχέδια.

Αρκεί μόνο να ακολουθήσεις το Instagram account της Beyonce και να πάρεις λίγη έμπνευση για να κάνεις τη δική σου αγορά αλλά και να τη σετάρεις σωστά. Διαρκώς και σε κάθε επίσημη εμφάνισή της, έχει και μια ιδιαίτερη τσάντα που είναι και το τελευταίο trend.

Ναι, η Beyonce ξέρει από μόδα καλύτερα από τον καθένα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της έξοδο, επίσημη και μη. Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι με το στυλ της προκαλεί ή ότι αυτό που φορά δεν ταιριάζει στο σωματότυπό της, αλλά… λιγάκι την ενδιαφέρει, κι εμάς το ίδιο.

4 φορές που η Beyonce μας έδειξε πώς να κρατάμε την τσάντα

Ένα μόνοχρωμο look για κάθε περίσταση

Μια τσάντα για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις…

Για μια απλή καθημερινή βόλτα… (Τι χωράει άραγε αυτή η τσάντα;;;)

Έχεις να πας σε γάμο, βαφτίσια ή απλά μια επίσημη επίσκεψη; Αυτή είναι η τσάντα που ψάχνεις!