Τέλος το μαύρο απ’ την γκαρνταρόμπα σου! Αυτά είναι τα χρώματα που θα «παίξουν» το 2018!

LIKE US ON FACEBOOK

Το μαύρο δεν θα είναι πλέον στη μόδα για το 2018! Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Το 2018 θέλει χρώμα στη ζωή και τα ρούχα σου! Αλλαγές δεν ήθελες;

Τη θέση του μαύρου, λοιπόν, παίρνουν ζωηρά χρώματα, όπως αποχρώσεις του κίτρινου και του μωβ! Αλλά μην πανικοβάλλεσαι γιατί τα nude θα είναι δημοφιλή και το 2018. Απλώς εσύ ετοιμάσου να βάλεις λίγο χρώμα στη ντουλάπα σου!

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί το είδαμε σε πολλές πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας και θα τα δούμε και live το 2018! Ναι ούτε σε μας αρέσει το πορτοκαλί αλλά θα το υποστούμε. Πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλί παλτό, πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω!

Κίτρινο

Όλες οι αποχρώσεις! Καναρινί, λεμονί, όλες. Κι αν δεν σου αρέσει το κίτρινο στα ρούχα, μπορείς να πάρεις κίτρινα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα.

Αποχρώσεις του μωβ

Οι αποχρώσεις του μωβ θα «παίξουν» πολύ το 2018. Είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις είτε σε πιο απαλές θα είναι «in». Μπορείς να τα συνδυάσεις και με διάφορα prints.

Ουδέτερα, nude χρώματα

Τα nude (ευτυχώς) θα είναι στη μόδα και τη νέα χρονιά! Τα αγαπάμε. Είτε είναι πουλόβερ, είτε μπλούζα, είτε παπούτσια μας αρέσουν!

Κοριτσίστικο ροζ

Έντονα χρώματα δεν είπαμε; Και το ροζ είναι ανάμεσα σε αυτά! Και μάλιστα οι fashion bloggers συμβουλεύουν πως μπορείς να το συνδυάσεις και με κόκκινο.

Εσύ διάλεξε και πάρα. Ό,τι ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σου. Αλλά κάνε μια μικρή υπέρβαση για το 2018 και βγες απ’ τα καθιερωμένα!

Διαβάστε επίσης:

Νέα χρονιά, νέα μόδα! Τι θα φορεθεί το 2018!

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved