Τα «Janties» είναι η νέα τάση στη μόδα που… είναι sold out! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η μόδα πάει κι έρχεται, έχουμε δει κομμάτια να εμφανίζοντα ξανά από το παρελθόν κι από το πουθενά κι έχουμε υιοθετήσει και ορισμένα νέα. Η νέα τάση στα τζιν είναι τα… «janties» που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. Αλλά γιατί;

Έχουμε δει διάφορες τάσεις τα αγαπημένα μας denim, διαφορετικές αποχρώσεις, στιλ. Έχουμε δει και περίεργα trends με κοψίματα στο πίσω μέρος ή με see through λεπτομέρειες στα γόνατα. Αλλά τη συγκεκριμένη τάση στα τζιν, μάλλον είναι η πρώτη φορά που τη συναντάμε.

Είναι τζιν εσώρουχο ή πολύ πολύ κοντό σορτσάκι; Μπορείς να τα ονομάσεις και να τα χαρακτηρίσεις όπως εσύ θέλεις. Τα demin panties ή αλλιώς janties όπως έγιναν και θα γίνουν γνωστά σε όλους μας, τα είδαμε στην πασαρέλα στο Y/Project’s Άνοιξη/Καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week τον περασμένο Φθινόπωρο.

τάση στα τζιν

ESTROP/GETTY IMAGES

Και το συγκεκριμένο κομμάτι που βλέπεις, μόνο φθηνό δεν είναι. Έχουν ήδη ξεκινήσει να πωλούνται και… είσαι έτοιμος να ακούσεις την τιμή; Κάθεσαι; Καλύτερα να καθίσεις γιατί αυτό το κομμάτι κοστίζει 315 δολάρια. Ναι, κι όμως!

Στην αρχή νομίζαμε ότι κάποιος μας τρολάρει αλλά όχι φίλη μου αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλοι τα περιγράφουν ως εσώρουχα κι άλλοι ως πολύ, πολύ, κοντά σορτσάκια. Εμείς πάντως σορτσάκια δεν θα τα λέγαμε.

Κι αν αναρωτιέσαι για το πόσο βολικά είναι, η Vogue το επιβεβαιώνει: Δεν είναι καθόλου -μα καθόλου- βολικά!

Φυσικά, το Twitter αντέδρασε στο νέο αυτό trend με την εξωφρενική τιμή…

Το μόνο θετικό είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα πλύνεις και στον νιπτήρα (;)….

Τώρα για το πόσο κουλ είναι… δεν το ξέρουμε. Ωστόσο, εμείς θα προτιμήσουμε τα mom jeans, τα κλασικά τζιν, τα ψηλόμεσα, τα άνετα. Επομένως, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!

Διαβάστε επίσης:

Ποια αλυσίδα καταστημάτων εντάσσει για πρώτη φορά το δέρμα ανανά στα ρούχα;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved