Τα πιο άσχημα σανδάλια είναι στη μόδα. Εσύ θα τα φορούσες; | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Πλησιάζει σιγά-σιγά ο καιρός που θα απαλλαγούμε απ’ τα μποτάκια ή τις μπότες και θα φορέσουμε τα σανδάλια μας! Ποια σανδάλια είναι στη μόδα; Εμείς κάναμε την αναζήτηση για σένα και βρήκαμε τα πιο άσχημα σανδάλια που είναι trend για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019!

Οι designers, λοιπόν, για φέτος πήραν τα κλασικά σανδάλια και σχεδίασαν τα ίδια στην πιο υπερβολική μορφή τους. Τι εννοούμε; Και ποια σανδάλια είναι στη μόδα; Θα σου τα περιγράψουμε (και θα στα δείξουμε) ευθύς αμέσως!

Διάφορα brands, λοιπόν, πήραν τα κλασικά αθλητικά σανδάλια και σχεδίασαν τα ίδια λίγο πιο χοντροκομμένα και με λίγη (έως πολύ) υπερβολή. Ναι, τα σανδάλια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι υπερβολικά και άλλοι τα μισούν, άλλοι τα αγαπούν.

σανδάλια είναι στη μόδα

Τα σανδάλια αυτά έχουν χοντρή πλατφόρμα (που δίνει και λίγο ύψος), είναι άνετα, έχουν εξωτερικά περιγράμματα και λουράκια velcro, έχουν αθλητικό στιλ αλλά μπορείς να τα φορέσεις με οποιοδήποτε θηλυκό και floral σύνολο. Και αυτό για να κάνει αντίθεση, όπως λένε και οι διάσημοι σχεδιαστές.

σανδάλια είναι στη μόδα

Μπορείς να συνδυάσεις τα σανδάλια αυτά με ένα τζιν σορτσάκι και ένα απλό T-shirt όταν ο καιρός ανοίξει λίγο ακόμη και ο ήλιος πάρει ξανά τη θέση του στον ουρανό!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δούμε παντού φέτος το Καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα σανδάλια είχαν κάνει ήδη δειλά-δειλά την εμφάνισή τους πέρυσι το Καλοκαίρι κι αν έχεις ήδη ένα ζευγάρι δεν χρειάζεται να ψάξεις για άλλο.

σανδάλια είναι στη μόδα

σανδάλια είναι στη μόδα

Μπορείς να πάρεις τα συγκεκριμένα σανδάλια σε μαύρο χρώμα, μπλε σκούρο ή και λευκό και να παίξεις με τα περιγράμματα με χρώμα. Πάντως, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που τα αγαπούν και αυτοί που δεν θέλουν να τα βλέπουν φορεμένα ούτε σε άλλους γιατί τα θεωρούν αντιαισθητικά!

σανδάλια είναι στη μόδα

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Θα τα φορούσες τα συγκεκριμένα σανδάλια ή έχεις ακόμη ερωτηματικά; Αν δεν τα δοκιμάσεις, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ταιριάζουν στο πόδι σου ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

Τι επιβάλλει η μόδα για την Άνοιξη: Κομμάτια για να ξεχάσεις ότι κάνει ακόμα παγωνιά

Photo: COURTESY OF SHOPBOP.COM
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved