Τα παπούτσια που θα κατακτήσουν τη μόδα από Burberry x Vivienne Westwood | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Τι γίνεται όταν δύο μεγάλοι οίκοι συνεργάζονται; Κατακτούν τη μόδα με τους δημιουργίες τους. Και αυτά τα παπούτσια από τους Burberry x Vivienne Westwood, θα τα δούμε παντού.

Η συνεργασία των δύο μεγάλων brand ανακοινώθηκε και τώρα έχουμε και μια πρώτη γεύση από τα παπούτσια απ’ τους Burberry x Vivienne Westwood που σίγουρα θα κατακτήσουν τη μόδα, θα γεμίσουν τις ντουλάπες και η κάθε γυναίκα θα θέλει να τα κάνει δικά της.

Γιατί όταν αυτοί οι δύο οίκοι συνεργάζονται η επιτυχία είναι λίγο-πολύ δεδομένη. Το βρετανικό στιλ θα είναι παρόν και θα συνδυάζει την κομψότητα, την απλότητα αλλά και το glamour. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, είδαμε στον επίσημο λογαριασμό του Twitter του οίκου Burberry μια πρώτη γεύση από τα platform shoes που θα λανσάρουν τα δύο brands το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για παπούτσια χαρακτηριστικά του οίκου Vivienne Westwood σε συνδυασμό με το καρό του οίκου Burberry. Η συλλογή θα είναι limited-edition και θα τη δούμε για πρώτη φορά στις 6 Δεκεμβρίου. Μοντέλα, fashion bloggers αλλά και γενικά οι λάτρεις της μόδας ανυπομονούν να δουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Riccardo Τisci που ανέλαβε τον οίκο Burberry, όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία, είχε γράψει χαρακτηριστικά πως «η Vivienne ήταν μια από τις πρώτες σχεδιάστριες που με έκαναν να ονειρεύομαι να γίνω κι εγώ… Νιώθω τόση τιμή που ανακοινώνω μια νέα συνεργασία της Burberry με την αυθεντική βρετανική PUNK».

Τα δύο μεγάλα brands μας δίνουν μικρά hints για το τι θα περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου φίλοι της μόδας θα πρέπει να κάνετε υπομονή! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει, αλλά όταν έρθει θα εντυπωσιάσει κόσμο. Πάντως, οι προσδοκίες όλων είναι πολύ υψηλές.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Burberry συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Vivienne Westwood

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved