Υπάρχει κάτι στην Catherine, την Δούκισσα του Cambridge, που λατρεύουν όλοι οι fans. Εκτός απ’τους ευγενικούς τους της τρόπους και το γεγονός ότι είναι πάντα χαμογελαστή, την λατρεύουν και για τις στιλιστικές της επιλογές. Γιατί ναι, οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton είναι κοντά στις δικές μας επιλογές. 

Θα μου πεις δεν μπορεί η Δούκισσα του Cambridge να αντέξει οικονομικά ένα couture κοστούμι; Ασφαλώς και μπορεί αλλά οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton είναι πιο safe.

Έχουμε δει τη Δούκισσα του Cambridge με πολλά, διαφορετικά outfits μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Την έχουμε δει να συνδυάζει κομμάτια απ’τα Zara με μερικά πιο ακριβά ρούχα. Κάνει πάντα chic συνδυασμούς, οι οποίοι είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι.

Η Kate Middleton φορά και πιο φθηνά κομμάτια και γι’ αυτό πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί της και την βλέπουν ως ένα fashion icon.

Η Kate Middleton είναι σαν κι εμάς (;)

Μπορεί να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα φορέσει την animal print φούστα απ’ τα Zara αξίας 13 δολαρίων. Κι αυτή τη φούστα,θα τη συνδυάσει με πιο ακριβά κομμάτια και πιο ιδιαίτερα μοτίβα.

Η Kate δεν θεωρεί πως είναι πολύ καλή για τα Zara κι έχει άλλο ταξικό επίπεδο. Και γι΄αυτό κάνει πιο φθηνές επιλογές.

H Kate Middleton φοράει και πιο οικονομικά ρούχα τα οποία συνδυάζει με πιο ακριβά κοσμήματα. Και γι’ αυτό πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί της.

Οι Zara culottes της Kate Middleton που θα φορέσεις κι εσύ!

Είναι πρακτική

Κι αυτός είναι ένας κανόνας που καλό είναι να ακολουθείς κι εσύ. Φορά ρούχα που είναι άνετα… αφού έχει και μερικά παιδιά να προσέξει και να “κυνηγήσει”. Την έχουμε δει τον Χειμώνα να φορά ξανά και ξανά το αγαπημένο της παλτό και να φορά το ίδιο outfit δύο φορές. Όπως όλοι δηλαδή, οι “κοινοί θνητοί”.

Είναι πάντα κομψή και το look της είναι πιο σοφιστικέ ακόμη κι αν φορά μια leopard φούστα από τα Zara.

Οι κανόνες που ακολουθεί είναι απλοί: Πιο οικονομικά ρούχα, τα οποία συνδυάζει με πιο ακριβά κομμάτια και κυρίως επιλέγει πιο πρακτικά outfits.

Διαβάστε επίσης:

Ένα μικρό “ατύχημα” απέδειξε πόσο ωραίο σώμα έχει η Kate Middleton! (Photo)

Photo: Instagram/@catherinemiddletn