Είναι η γυναίκα που γνωρίζει από στιλ περισσότερο από κάθε άλλη και ό,τι κι αν φορέσει θα είναι προσεκτικά επιλεγμένο και φυσικά στη μόδα. Τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά θα τα αγαπήσεις κι εσύ.

Κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αφού επιμελείται το στιλ της από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά μας έκλεψαν την καρδιά αλλά επειδή μόνο οικονομικά δεν είναι… πρέπει να βρούμε εναλλακτικές.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια Jimmy Choo.

Τα δερμάτινα αυτά μποτίνια είναι κομψά, έχουν τέλειο κόψιμο μπροστά που αναδεικνύει το πόδι κάθε γυναίκας και έναν ιδιαίτερο δέσιμο στον αστράγαλο με πέρλες.

Ταιριάζουν με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια ενώ μπορείς να τα φορέσεις στις γιορτές ή σε ένα ιδιαίτερο event.

μποτάκια της Βίκυς Καγιά

Απ’την άλλη καθώς τα συγκεκριμένα παπούτσια της Βίκυς Καγιά είναι από τον διάσημο οίκο Jimmy Choo η τιμή τους δεν είναι καθόλου προσιτή. Τα συγκεκριμένα μποτίνια ανέρχονται στα 1.045 ευρώ και φυσικά είναι ωραίο να τα βλέπουμε αλλά δεν τα αντέχει η τσέπη μας!

Παρ΄όλα, αυτά αν κάνεις ένα search στο Internet μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο άνοιγμα μπροστά στο μποτίνι σε άλλα παπούτσια διάφορων brands με τιμή που φτάνει μέχρι και τα 50 ευρώ, πολύ πιο προσιτή και οικονομική.

Τα παπούτσια από μεγάλους οίκους και brands μας δίνουν έμπνευση για το τι παίζει στην μόδα, ώστε να ξέρουμε προς τα πού να κατευθυνθούμε όλοι εμείς οι fashion lovers. Και οι φθηνές επιλογές υπάρχουν αρκεί να κάνεις τη σωστή έρευνα αγοράς.

Εμπνεύσου και δημιούργησε το δικό σου προσωπικό στιλ κάνοντας έξυπνες επιλογές!

Διαβάστε επίσης:

Τα παπούτσια που θα κατακτήσουν τη μόδα από Burberry x Vivienne Westwood | Video