Τα καλύτερα outfits για να υποδεχτείς το 2019 όπως του πρέπει!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θέλουν λίγο glam, λίγο κόκκινο χρώμα, λίγη ένταση, λίγη υπερβολή! Πώς αλλιώς θα υποδεχτείς το 2019; Είτε μείνεις στο σπίτι, είτε κανονίσεις έξοδο έχουμε τα καλύτερα outfits για σένα που αναρωτιέσαι… τι φοράμε τις γιορτές!

Την αγαπάμε τη μόδα για τις γιορτές και κυρίως για την Πρωτοχρονιά. Γιατί μπορούμε να βάλουμε to glitter μας και τη γυαλάδα μας, χωρίς κανείς να μας πει τίποτα. Γιατί απλά θέλουμε να είμαστε λαμπερές και να υποδεχτούμε με αυτή τη λάμψη το 2019 με μια ελπίδα ότι θα λάμψει και η χρονιά για μας. Τι φοράμε τις γιορτές;

Μπορείς να βάλεις από φόρεμα μέχρι και παντελόνι, τακούνια ή φλατ αρκεί να τα συνδυάσεις σωστά. Κι εμείς σου έχουμε τα καλύτερα, γιορτινά oufits.

Τι φοράμε τις γιορτές; Για τσέκαρε!

Κλασικό μαύρο φόρεμα

Τι φοράμε τις γιορτές

Keep it simple! Μερικές φορές η καλύτερη επιλογή είναι ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, μπορείς να το επιλέξεις σε velvet ύφασμα και να αφήσεις τα αξεσουάρ να μιλήσουν.

Silver and shine

Τι φοράμε τις γιορτές

Μην το φοβηθείς, μην το ντραπείς! Μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα σε ασημένιους τόνους κι ας γυαλίζεις, κι ας νομίζεις πως είσαι υπερβολική. Μια φορά το χρόνο το φοράς!

Φούστα με παγιέτες και απλή μπλούζα

Τι φοράμε τις γιορτές

Αγαπάμε αυτόν τον συνδυασμό! Ένα απλό μαύρο ραντάκι και μια φούστα με παγιέτες, μια φούστα που να…. λαμπυρίζει! Και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Velvet κοστούμι

Τι φοράμε τις γιορτές

Ένα velvet κοστούμι είναι μια safe και άνετη επιλογή. Θα είσαι κομψή, θα αφήσεις τα αξεσουάρ να λάμψουν και το καλύτερο; Αυτό το κοστούμι θα μπορείς να το ευχαριστηθείς όχι μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά όλο το 2019!

Δαντέλα και velvet

Τι φοράμε τις γιορτές

Μπορείς να τα συνδυάσεις σε ένα υπέροχο φόρεμα! Βάλε τα αξεσουάρ σου, κάνε το κατάλληλο μακιγιάζ και είσαι έτοιμη!

Are u ready for New Year’s Eve?

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορέσουμε περισσότερο το 2019!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved