Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά κι εμείς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα πάμε στην παραλία είτε για κάνουμε την ηλιοθεραπεία μας, είτε για να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο! Και βρήκαμε τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό για το 2018.

Γίνεται να πάμε παραλία χωρίς το καινούργιο μας μαγιό; Εντάξει, γίνεται αλλά αφού μπορούμε να πάρουμε ένα καινούργιο γιατί να μην το κάνουμε; Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό για το 2018 που θα αγαπήσεις.

Και μπορεί προς το παρόν να βολευτείς με το περσινό σου μαγιό αλλά γιατί να μην έχεις και ένα δεύτερο “κομμάτι”; Είτε επενδύσεις τώρα σε αυτό, είτε αργότερα αυτά είναι τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό που κυκλοφορούν.

Και λέμε ολόσωμα γιατί τα ολόσωμα θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι φέτος το Καλοκαίρι. Είναι chic (ναι, θέλουμε να είμαστε chic και στην παραλία), είναι άνετα και girly. Εκτός από το μπικίνι, ένα ολόσωμο μαγιό είναι αυτό που χρειάζεσαι…σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια.

Τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό για το 2018

Σχέδια, floral και χρώματα

ολόσωμα μαγιό για το 2018

Το μαγιό είναι μαγιό και θέλουμε να είναι φανταχτερό, να έχει σχέδια, να έχει χρώματα και ωραία κοψίματα.

Μαύρο

ολόσωμα μαγιό για το 2018

Το μαύρο μαγιό είναι κλασικό και αναδεικνύει υπέροχα το σώμα σου.

Ολόσωμο με χρώματα

ολόσωμα μαγιό για το 2018

Είπαμε θέλουμε το μαγιό μας φανταχτερό. Επομένως αυτό είναι το κατάλληλο!

Αθλητικό

ολόσωμα μαγιό για το 2018

Το αθλητικό ολόσωμο μαγιό ταιριάζει σε όλες. Είναι απλό, λιτό και απέριττο και μπορείς να το επιλέξεις σε όποιο χρώμα θέλεις!

Τα ολόσωμα μαγιό που μας θυμίζουν μια άλλη εποχή θα τα δεις παντού και φέτος το Καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με ένα ψάθινο καπέλο και ένα κιμονό, θα έχεις το πιο ωραίο στιλ στην παραλία!

Άντε καλό Καλοκαίρι και καλές βουτιές!

Διαβάστε επίσης:

Οι τρεις τύποι μαγιό που πάνε σε κάθε γυναίκα!

Photo: unsplash/Matthew Kane