Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αλλαγή στην ντουλάπα μας, να την ανανεώσουμε. Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα floral jackets που θα χρειαστείς αυτήν την Άνοιξη.

Τα “βαριά” μπουφάν που σε κρατούσαν ζεστή κατά τη διάρκεια του Χειμώνα ήρθε η ώρα να τα βάλεις στην άκρη και τη θέση τους να πάρουν τα καλύτερα floral jackets που θα χρειαστείς αυτήν την Άνοιξη. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και πλέον -τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ημέρας- θα πρέπει να φορέσεις κάτι πιο “ελαφρύ”, κάτι πιο πολύχρωμο.

Είναι καλό, λοιπόν, τώρα να επενδύσεις σε ένα ελαφρύ μπουφάν που θα σε κρατήσει και ζεστή αλλά θα ανανεώσει το στυλ σου, προσθέτοντας μια πινελιά Άνοιξης στο outfit σου!

Βρήκαμε, λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα floral jackets που θα χρειαστείς αυτήν την Άνοιξη

Denim Jacket

Μπορεί να μην είναι floral αλλά είναι το ιδανικό για αυτήν την εποχή. Ένα denim jacket μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι στη μόδα. Δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Floral Jacket

floral jackets που θα χρειαστείς την Άνοιξη

Anthropologie

Ένα floral jacket θα σε ανανεώσει το στυλ σου και μπορείς να το φορέσεις το πρωί για το καθιερωμένο σου καφεδάκι αλλά και το βράδυ για ένα κρασί. Η Άνοιξη είναι εδώ κι εσύ δεν λες να το καταλάβεις;

Oversized σακάκι

Τα oversized σακάκια είναι πολύ βολικά και είναι chic. Θα μπορείς να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν κι ένα σατέν μπλουζάκι από μέσα!

Δερμάτινο μπουφάν (floral πάντα)

floral jackets που θα χρειαστείς την Άνοιξη

Urban Outfitters

Δεν είναι το κλασικό δερμάτινο μπουφάν αλλά είναι ένα δερμάτινο με floral γιατί είπαμε Άνοιξη έχουμε!

Βολάν ζακέτα

floral jackets που θα χρειαστείς την Άνοιξη

asos

Βολάν είναι αυτά τα “φρου-φρου” στα μανίκια που είναι τόσο παιχνιδιάρικα, κοριτσίστικα αλλά και κομψά!

Εσύ μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου, αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά σου!

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα floral φορέματα της Άνοιξης! | Photos