Σίγουρα θα είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο (μπορεί και σε δύο), το θέμα είναι όμως… τι θα βάλεις; Ποια είναι τα ιδανικά outfits για έναν γάμο;

Να βάλεις ένα floral; Ή να βάλεις ένα λευκό φόρεμα; Μπορείς να βάλεις παντελόνι ή υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος που να λέει πως πρέπει να φορέσεις φόρεμα;

Και τελικά, ποια είναι τα ιδανικά outfits για έναν γάμο; Η διαδικασία επιλογής μπορεί να αποδειχθεί αγχωτική, ειδικά αν πρόκειται για τον γάμο ενός πολύ κοντινού σου προσώπου.

Καλό είναι για έναν γάμο να επιλέξεις ένα σύνολο το οποίο θα μπορείς να φορέσεις ανά πάσα στιγμή… να μην είναι δηλαδή, υπερπαραγωγή. Και παρακάτω θα δεις μερικά σύνολο που μπορείς να βάλεις στην καθημερινή σου ζωή, σύνολα που δεν είναι φορέματα!

Εναλλακτικά outfits για έναν γάμο

Κοστούμι με χρώμα

outfits για έναν γάμο

Άφησε το φόρεμα στην άκρη. Αντ’ αυτού μπορείς αν επιλέξεις ένα κοστούμι όχι λευκό ή μαύρο αλλά με χρώμα. Μπορείς να βάλεις ένα κοστούμι στο αγαπημένο σου χρώμα, όπως πράσινο ή κοραλί. Θα δείχνεις ανανεωμένη και cool, επέλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο το οποίο θα σετάρεις με αγαπημένα αξεσουάρ.

Έτσι, θα δείχνεις πιο εντυπωσιακή και θα είσαι άνετη να ρίξεις κι έναν χορό.

Tip: Φρόντισε το κοστούμι να φτάνει λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους σου, καθώς το πόδι σου θα φαίνεται και πιο ψηλό.

Ένα φόρεμα… blazer

outfits για έναν γάμο

Δεν είναι το κλασικό, ρομαντικό φορεματάκι. Αλλά μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα τύπου blazer. Το κλειδί για να καθίσει καλά πάνω σου αυτό το φόρεμα είναι το ύφασμα. Το ύφασμα έχει μεγάλη σημασία.

Αν επιλέξεις ένα σύνολο σατέν ή μεταξένιο, τότε θα φαίνεσαι και πιο καλοντυμένη. Τέλος, δώσε προσοχή στο παπούτσι που θα επιλέξεις να το σετάρεις.

Maxi φόρεμα

outfits για έναν γάμο

Επέλεξε ένα maxi φόρεμα και βάλε σε αυτό μια ζώνη. Αυτό θα αναδείξει τη μέση σου και θα κάνει τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο σέξι. Με το συγκεκριμένο φόρεμα θα είσαι πιο άνετη και να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις.

Ένα τέτοιο φόρεμα κολακεύει κάθε γυναίκα.

Φούστα με κορμάκι

outfits για έναν γάμο

Βάλε μια floral ή χρωματιστή φόρεμα, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα απλό κορμάκι από μέσα. Και αυτό θα δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα oολόσωμο outfit. Πρόκειται για δύο κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις και ξεχωριστά.

Παράλληλα, μπορείς να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ο συνδυασμός θα είναι ακόμη πιο ελκυστικός.

Ολόσωμο

outfits για έναν γάμο

Τέλος, αν είσαι καλεσμένη σ’ έναν γάμο, σκέψου την επιλογή να φορέσεις ένα ολόσωμο σύνολο. Ένα τέτοιο outfit είναι επίσης, πολύ κολακευτικό και sexy.

Επίσης, και σε αυτό το σύνολο, φρόντισε να φαίνονται οι αστράγαλοί σου και να το σετάρεις με ένα κομψό πέδιλο ή τακούνι.

Photo: EMILY MORGAN/PUREWOW,  Sweet Ice Cream Photography