Τα φορέματα για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι mini και πολύ ’80s!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα φορέματα για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι mini και πολύ ’80s, με ιδιαίτερα μανίκια, έντονα χρώματα και μαύρα καλσόν.

Η δεκαετία του ’80 είναι μια δεκαετία που αγαπάμε ιδιαίτερα στη μόδα, και φέτος έχει επανέλθει δυναμικά. Την έχουμε δει σε μεγάλους οίκους μόδας, την έχουμε δει πολύ στο Instagram και τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξουμε την γιορτινή μας εμφάνιση γύρω απ’ αυτή!

Εάν κάτι έχουμε μάθει στη μόδα, είναι ότι αυτή πάντα επιστρέφει κι εάν παρατηρήσεις φωτογραφίες της μαμάς σου απ΄τη δεκαετία του ’80 θα διαπιστώσεις φορέματα με φουσκωτά μανίκια, μαύρα καλσόν συνδυασμένα με έντονα χρώματα και μποτάκια ή αθλητικά που συμπληρώνουν την εμφάνιση.

Photo: GETTY IMAGES

Ποιο φόρεμα να διαλέξεις την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει; Ένα φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και όγκο πάνω στους ώμους. Ένα φόρεμα που θα είναι mini, με ασύμμετρο η κλειστό λαιμό και μακριά μανίκια που θα φτάνουν μέχρι τα δάχτυλα. Μπορεί να έχει ένα βαθύ ντεκολτέ, μπορεί όμως κι όχι, ενώ αγαπάμε ιδιαίτερα τα floral φορέματα όπως τα είδαμε στην επίδειξη μόδας για το Χειμώνα 2018, απ’ τον Saint Laurent.

Magda Butrym

Κι αφού, είπαμε αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο χρώμα να επιλέξουμε για το φόρεμα με το οποίο θα υποδεχτούμε την νέα χρονιά; Το φόρεμα μπορεί να είναι μαύρο ή μπορεί να είναι σε έντονα χρώματα όπως ροζ και πράσινο, με στρας ή πούλιες, με βολάν ή κουμπιά που θα είναι ραμμένα πάνω στο φόρεμα.

Φυσικά, αυτά τα φορέματα δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά για το βράδυ της Παραμονής είναι ιδανικά για όσες αγαπούν τη δεκαετία του ’80 και για όσες φέτος έχουν επιλέξει να μην φορέσουν ένα μακρύ φόρεμα, αλλά ούτε κι ένα τζιν παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα outfits για να υποδεχτείς το 2019 όπως του πρέπει!

Photo: GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved