Τα denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο και θα τα αγαπήσεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα denim τα αγαπάμε, είναι πάντα στη μόδα και είναι πολύ βολικά αφού μπορείς να τα φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο και πρέπει να τα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Ποια είναι η διαφορά στα denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο με αυτά που φοράς τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου; Εντάξει, το skinny τζιν σου θα παραμείνει στην ντουλάπα σου αλλά χρειάζεσαι ένα update!

Τα denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο θα σε εκπλήξουν και δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς. Ιδανικά για την δουλειά σου, για μια βόλτα με τις φίλες σου αλλά γιατί όχι για μια βραδινή έξοδο.

Τα denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο και θα αγαπήσεις

Ολόσωμο

denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πως θα συνδυάσεις μπλούζα και παντελόνι, αφού το ολόσωμο denim σου λύνει τα χέρια. Όσο ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με πέδιλα.

Denim midi φόρεμα

denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο

Ένα denim midi φόρεμα είναι άνετο, βολικό και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με sneakers.

Denim λεοπάρ

denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο

Το animal print είναι τη μόδα και πλέον είναι και στο…τζιν σου! Αν θέλεις κάτι πιο extreme και τολμηρό, τότε μπορείς να επενδύσεις σε ένα τέτοιο τζιν. Καλύτερα να το συνδυάσεις με ένα απλό μπλουζάκι και ankle boots.

Denim midi φούστα

denim που είναι στη μόδα το Φθινόπωρο

Μια denim midi φούστα επιβάλλεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Ιδανικά να είναι ψηλόμεση, ενώ μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα μπλουζάκι ή ακόμα και ένα πουλόβερ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πιο stylish τρόπος να φορέσεις το μαύρο! | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved