Τα denim κομμάτια είναι τα αγαπημένα μας και είναι ιδανικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και η Άνοιξη έχει μπει πλέον και επίσημα!

Τα denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν απ’ τη ντουλάπα σου είναι πολλά αλλά ευτυχώς τα περισσότερα τα έχεις ήδη.

Τα denim κομμάτια είναι basic, είναι ιδανικά γι’ αυτήν την εποχή και αξίζει να επενδύσεις σε ένα κλασικό κομμάτι. Είτε αυτό είναι ένα τζιν παντελόνι είτε είναι ένα τζιν jacket. Παράλληλα, είναι πολύ βολικά καθώς μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να τα συνδυάσεις με διάφορα χρώματα.

Ποια είναι τα denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν απ’ τη ντουλάπα σου

Τζιν παντελόνι

Σίγουρα έχεις τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με μπλουζάκια, φούτερ σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη. Είτε είναι ένα oversized πλεκτό είτε είναι μια βελουτέ μπλούζα. Τα τζιν παντελόνια που είναι στη μόδα είναι τα ψηλόμεσα! Επένδυσε σε ένα basic παντελόνι που θα έχεις για χρόνια στη ντουλάπα σου.

Denim Jacket

denim κομμάτια

Έρχεται ο καιρός που θα βγάλεις το χοντρό σου μπουφάν και θα κυκλοφορήσεις με μια ζακέτα. Και αυτή η ζακέτα πρέπει να είναι ένα denim jacket! Γιατί; Γιατί ταιριάζει με όλα!

Τζιν φούστα

denim κομμάτια

Η τζιν φούστα είναι αγαπημένο κομμάτι! Μπορείς να τη φορέσεις με ένα πλεκτό αλλά και μια μπλούζα από μέσα. Όσο για τα παπούτσια; Ταιριάζει απόλυτα με sneakers αλλά και μπαλαρινάκια!

Denim παντελόνι σε παστέλ χρώματα

Την Άνοιξη, τα denim παντελόνια μπορεί να είναι σε παστέλ χρώματα. Ροζ, κίτρινο, μπεζ! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα πετύχεις και το ιδανικό outfit!

Η Άνοιξη άλλωστε θέλει χρώμα και πιο “ελαφριά” ρούχα. Μην υπερφορτώνεις το ντύσιμό σου!