Oι διακοπές πλησιάζουν με πρώτες και καλύτερες εκείνες του Αγίου Πνεύματος! Εκτός απ’ τα γυαλιά ηλίου και το αντηλιακό, ποιο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία; Φυσικά το καπέλο!

Στο capelo.shop θα βρεις το καπέλο που θα σε ακολουθεί σε όλες τις παραλίες! Μπες, δες όλα τα σχέδια, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κάντο δικό σου!

7 δεκαετίες ιστορίας

Το 1949 ο Πάνος Ν. Καραχάλιος, ιδρύει στο «Μαρκάτο» της Πάτρας την εταιρία του η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην εμπορία υφασμάτων. Όταν το 1965 έρχεται στην Αθήνα στον 1ο όροφο του νέου καταστήματος επι της οδού Αγ. Ειρήνης στο Μοναστηράκι, στήνει μια μεγάλη ομάδα από εκπαιδευμένες μοδίστρες οι οποίες δημιουργούν φασόν για καπέλα.

Χάρη στην υψηλή αισθητική και ποιότητα, τα καπέλα εντυπωσιάζουν, η εταιρία αναπτύσσεται και με την είσοδο του γιού του, Χρήστου, καταφέρνει μέσα στα επόμενα  χρόνια να εδραιώσει ένα ευρύτατο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες χονδρεμπορίας καπέλων στην χώρα υπό την επωνυμία Karfil Hats.

Σήμερα, η Karfil Hats εμπορεύεται καπέλα σε εμπορικά καταστήματα όπως το ATTICA και τα Hondos Center, σε εταιρείες όπως η Bergmann Kord, το Olympus Plaza, αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Four Seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Nammos, το Super Paradise, το Mammon, το Costa Navarino το Aldemar Royal Mare και άλλα.

Σήμερα: Nέο e-shop!

Παίρνοντας πλέον την σκυτάλη ως νεότερη γενιά, τα εγγόνια Γιάννης και Πάνος Καραχάλιος, οι οποίοι από παιδιά μεγάλωσαν τα καλοκαίρια τους κόβοντας και ράβοντας καπέλα τα οποία και μετέφεραν στο ταχυδρομείο της οδού Μητροπόλεως, δημιουργούν το capelo.shop σε μια προσπάθεια να διαθέσουν ποιοτικά καπέλα σε διάφορα σχέδια και χρώματα όχι μόνο στο ελληνικό κοινό αλλά και στο κοινό του εξωτερικού.

Το capelo.shop εμπορεύεται για τους λάτρεις του καπέλου κυρίως τις δημιουργίες της Karfil Hats αλλά φιλοξενεί και τις πλέον γνωστές μάρκες των Kangol, Bailey, Betmar και Cayler & Sons. Η μεγάλη ποικιλία σε τζόκεϋ, τραγιάσκες, καβουράκια, παναμά, μπερέδες, καπέλα ηλίου, ρεπούμπλικες και εκδρομής θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Με μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ανέπτυξαν μια σύγχρονη online πλατφόρμα με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία, ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών. Το Capelo.shop λειτουργεί όμως και τηλεφωνικό κέντρο για όσους επιθυμούν είτε να παραγγείλουν τηλεφωνικά είτε να λάβουν πληροφορίες και ενημέρωση για όποιο προϊόν επιθυμούν (211 189 4 189).

H εμπειρία δεκαετιών που φέρει το capelo.shop θα  αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τους λάτρεις του καπέλου διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα αξιοπιστίας, ποιότητας και συνέπειας απέναντι στους πελάτες του.

Δες ακόμα:

Ο απόλυτος οδηγός για να πετύχεις το boho style!