Πόσες θα δοκιμάσουν τη μόδα που επαναφέρει η Jennifer Lopez;

LIKE US ON FACEBOOK

Η μόδα που επαναφέρει η Jennifer Lopez είναι προκλητική, είναι sexy και ελάχιστες θα τολμήσουν. Ποια είναι αυτή;

Την μόδα που επαναφέρει η Jennifer Lopez την είχαμε εντοπίσει στις αρχές του 2000 και θα τη δούμε και το 2019 καθώς θα είναι ένα από τα πιο hot trends. Επαναλαμβάνουμε πως είναι sexy , έχει μια νοσταλγική διάθεση απ’ τις πιο παλιές εποχές αλλά λίγες θα το υιοθετήσουν το συγκεκριμένο στιλ.

Ποιο είναι αυτό; Να φαίνεται το εσώρουχο! Visible thong και σε όποιες αρέσει. Πάντως η J. Lo το έχει ήδη βάλει στην καθημερινότητά της.

μόδα που επαναφέρει η Jennifer Lopez

Image Source: Getty / Ian Gavan/BFC

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δοκιμάζει συχνά εκκεντρικά στιλ και exrteme επιλογές, της αρέσει να πειραματίζεται και παίρνει τα ρίσκα της. Η αλήθεια είναι πως ότι και να βάλει η Lopez δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού μας έχει συνηθίσει και ότι και να φορέσει της πηγαίνει.

Το συγκεκριμένο στιλ το είδαμε και στις πασαρέλες και τώρα ίσως το δούμε σε red carpets αλλά δύσκολα θα το δούμε στη διπλανή μας στο δρόμο.

μόδα που επαναφέρει η Jennifer Lopez

Image Source: Getty / Ian Gavan/BFC

Όσες επιλέγουν το συγκεκριμένο trend το συνδυάζουν με ένα crop top μπλουζάκι, αφού δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και να μην φαίνεται!

Φυσικά δεν έχουμε όλοι τους κοιλιακούς της Jennifer Lopez για να δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο trend αλλά μας φαίνεται και λίγο προχωρημένο για μας! Επομένως, μάλλον θα αφήσουμε την J.Lo να το φοράει και θα τη θαυμάζουμε. Βεβαίως, ποτέ μην λες ποτέ γιατί μην ξεχνάμε πως κάποτε ήταν huge trend!

Όλα περιμένουμε πλέον, να τα δούμε!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι μπότες που έκαναν την J.Lo να χάσει το παντελόνι της (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved