Τα εσώρουχα της Victoria’s Secret είναι γνωστά παγκοσμίως και οι γυναίκες τα αγαπούν. Κι αυτή η αλλαγή που κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας είναι μεγάλη και θετική. 

Τα εσώρουχα της Victoria’s Secret είναι γνωστά και αγαπημένα, αλλά ο ανταγωνισμός εκεί έξω είναι μεγάλος. Για παράδειγμα, η συλλογή εσωρούχων της Rihanna, Savage X Fenty, έχει επηρεάσει πολλά brands κι έχει αφήσει μια θετική επιρροή.

Επιτέλους, τα μοντέλα της Victoria’s Secret αλλάζουν… κι όταν λέμε αλλάζουν εννοούμε πως δεν είναι πια αυτά τα skinny models που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε… με διαστάσεις 90-60-90.

Πιο συγκεκριμένα, η Ali Tate Cutler είναι το πρώτο μοντέλο στην καμπάνια εσωρούχων της VS με μέγεθος 14. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την συνεργασία της εταιρίας με το brand εσωρούχων Bluebella (με έδρα το Λονδίνο), το οποίο brand “αγκαλιάζει” τις plus size γυναίκες.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η Ali πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι το πρώτο άτομο αυτού του μεγέθους που γίνεται μοντέλο για τη VS. Η ίδια στο Instagram της αναφέρει πως δεν είναι το πρώτο plus size μοντέλο του brand αλλά το πρώτο με μέγεθος 14.

Η Αli ποζάρει για τη νέα της συνεργασία και δεν θα μπορούσαμε παρά να τη χαζέψουμε λιγάκι!

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι μόνο για αυτήν την καμπάνια αλλά το μοντέλο δηλώνει ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο E!News, το συγκεκριμένο μέγεθος είναι το μέσο μέγεθος των γυναικών στην Αμερική. Και όπως δηλώνει η ίδια, θα πρέπει «να εκπροσωπούμε και να εμφανιζόμαστε στα brands και τα media».

 Για τη VS είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποφάσισαν να βάλουν γυναίκες με αυτό το μέγεθος στους “τοίχους”, σε αφίσες. Θεωρώ πως οδηγούνται στη σωστή κατεύθυνση και ακούν πραγματικό το κοινό τους που θέλει να βλέπει γυναίκες διαφορετικών μεγεθών

Σύμφωνα με τη Victoria’s Secret, αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει το ήθος της Bluebella για αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας. Και αυτό είναι το μήνυμα πίσω από την καμπάνια, για “διαφορετικές” γυναίκες, για δυναμικές γυναίκες.

Φυσικά, ο κόσμος το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και τα μηνύματα ήταν συγκινητικά. Όλο αναφέρονται στο πόσο ρεαλιστικά θα έπρεπε να είναι τα μοντέλα, σε ένα βήμα για να βλέπουμε κι άλλα τέτοια μοντέλα διαφόρων μεγεθών σε διάσημα brands. Είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη γυναίκα.

Στο παρελθόν, μοντέλα όπως η Barbara Palvin και η Lorena Duran, έχουν παρουσιαστεί ως τα πρώτα “plus-models” παρ’ όλο που δεν είναι. Και οι δύο αναφέρουν πως είναι απλώς curvy, δηλαδή με καμπύλες.

Η συγκεκριμένη γραμμή με εσώρουχα πάντως είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα καταστήματα της VS στις ΗΠΑ.

Δες και αυτό:

Έκλεψαν μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 1.000 εσώρουχα Victoria’s Secret! (Video)