Πώς να φορέσεις τα jeans στη δουλειά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις; Αυτός είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου και σίγουρα θα λες από μέσα σου σιγά μη δεν ξέρουμε πώς να φορέσουμε τα jeans, που είναι η καλύτερη ανακάλυψη που έχει γίνει ever.

Θέλω όμως την προσοχή σου γιατί υπάρχει ο σωστός τρόπος να φορέσεις και να επιλέξεις τα jeans στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, αλλά και στα meetings της δουλειάς.

Ναι, μπορείς να συνδυάσεις τα μπλε και μαύρα jeans με σχεδόν τα πάντα. Μπορείς επίσης να τα φορέσεις και το βράδυ και το πρωί. Τώρα, όμως θα μπορείς να φορέσεις ακόμα και τα mom jeans στο γραφείο.

Πώς να φορέσεις τα jeans στη δουλειά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις:

Με τα σωστά αξεσουάρ

Επίλεξε μια τσάντα σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο ή επίλεξε τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου ή σκουλαρίκια. Αμέσως κάνεις την εμφάνιση λίγο πιο προσεγμένη.

Photo: @natashandlovu

Διάλεξε το σωστό σακάκι

Διάλεξε ένα σακάκι που θα φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση σου και αν έχεις κουραστεί να φοράς το ίδιο μαύρο σακάκι ξανά και ξανά, επίλεξε ένα plaid.

Photo: @symphonyofsilk

Βάλε το πουκάμισο μέσα στα jeans

Τι σου είπαμε ότι μπορείς να φορέσει και mom jeans στη δουλειά; Επίλεξε ένα σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και φόρεσε το πουκάμισο ή τη μπλούζα σου από μέσα.

Photo: @harperandharley

Με ankle boots

Γύρισε λίγο το ρεβέρ του jeans σου προς τα πάνω και συνδύασε το με το αγαπημένα σου ankle boots. Αν είναι και στην ίδια απόχρωση με τα jeans ακόμα καλύτερα.

Photo: @rocky_barnes
Photo: @wethepeoplestyle