Έχεις δει το λουστρίνι στην πασαρέλα, στον διπλανό σου στο λεωφορείο ή στο δρόμο…Αλλά δεν ξέρεις αν θα το επέλεγες και για κάποιο λόγο σε φοβίζει.

Πώς να φορέσεις το λουστρίνι καθημερινά χωρίς να δείχνεις υπερβολική και “υπερφορτωμένη”; Μπορείς!

Το λουστρίνι είναι διαχρονικό όχι μόνο στα παπούτσια καθώς φέτος το είδαμε παντού, σε παντελόνια, μπουφάν, τσάντες…Είδαμε το γυαλιστερό ύφασμα στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών αλλά πολλές είναι και οι cleebrities που έχουν δείξει την προτίμησή τους σε αυτήν την κομψή τάση.

Μπορείς κι εσύ να φορέσεις το λουστρίνι καθημερινά, να το ενσωματώσεις στην ντουλάπα σου χωρίς να κεντρίζεις το ενδιαφέρον με την αρνητική έννοια. Ναι, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και το πρωί που θα πας τη βόλτα σου αλλά και το βράδυ που θα βγεις να πιεις το ποτό σου. Αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

Πώς να φορέσεις το λουστρίνι καθημερινά;

Στα παπούτσια

πώς να φορέσεις το λουστρίνι

Getty/Kirstin Sinclair

Αν επιλέξεις τα παπούτσια σου να είναι λουστρίνι ακόμα κι αν δεν είναι το κλασικό μαύρο θα πρέπει το υπόλοιπο σύνολό σου να είναι όσο πιο απλό γίνεται!

Pencil φούστα

πώς να φορέσεις το λουστρίνι

Getty/Christian Vierig

Έχεις δει την pencil φούστα παντού. Φόρεσέ την ακόμα και με ένα απλό βαμβακερό τοπ!

Παντελόνι

πώς να φορέσεις το λουστρίνι

Getty/Christian Vierig

Το γυαλιστερό ύφασμα θα το δεις σε παντελόνι/κολάν. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με τακούνια είτε με sneakers αναλόγως την περίσταση.

Παλτό

πώς να φορέσεις το λουστρίνι

Getty/Edward Berthelot

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις για λίγο στην άκρη το “βαρετό” σου παλτό και να το αντικαταστήσεις με κάτι πιο fancy;

Μπορείς να εντάξεις το λουστρίνι στην ντουλάπα και την καθημερινότητά σου, συνδυάζοντας το κατάλληλα. Bonus: Επιτρέπονται και τα διακριτικά αξεσουάρ σε ένα τέτοιο σύνολο!

Διαβάστε επίσης:

Οι bucket bags που βλέπουμε παντού στο Pinterest | Photos