Πώς να φορέσεις τα λευκά sneakers και τον Χειμώνα;

LIKE US ON FACEBOOK

Όσο αγαπάμε να παρακολουθούμε την τελευταία λέξη της μόδας και τα τελευταία trends, τόσο αγαπάμε και μερικά κλασσικά κομμάτια, όπως τα sneakers. Πώς να συνδυάσεις τα λευκά sneakers τον Χειμώνα και ποιες εναλλακτικές έχεις για να μην τα βαριέσαι;

Εκτός απ’ τις μέρες που βρέχει και μπορείς να φορέσεις τα μποτάκια σου, τα λευκά sneakers τον Χειμώνα μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί ταιριάζουν σχεδόν με όλα, είναι cute και άνετα.

Μπορείς πολύ άνετα να τα βάλεις στο γραφείο αλλά και σε μια βόλτα με τις φίλες σου. Αυτό το trend δύσκολα θα φύγει από τη μόδα, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τα αγόρια. Και πραγματικά είναι το παπούτσι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με φορέματα, κολάν, τζιν και ό,τι άλλο θέλεις εσύ!

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η τάση αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη και ήρθε για να μείνει. Bloggers, διάσημες αλλά και γυναίκες που ασχολούνται με τη γυμναστική συμφωνούν για το πόσο άνετα νιώθεις με τα sneakers και πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να σου δώσει αυτό το είδος παπουτσιού.

Και πώς να φορέσεις τα λευκά sneakers τον Χειμώνα;

Travel-Friendly

Ασφαλώς και είναι travel friendly. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς… ποιος θέλει να τρέχει με τακούνια στο αεροδρόμιο; Ποιος θέλεις να φορά τακούνια όταν ανακαλύπτει ένα καινούργιο μέρος από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνει γύρω-γύρω το τετράγωνο επειδή “χάθηκε”;;;

λευκά sneakers τον Χειμώνα

unsplash/Melanie Pongratz

Sneakers χωρίς δεύτερη σκέψη για τα ταξίδια σου!

Πώς μπορείς να καθαρίσεις τα λευκά σου sneakers; Έχουμε τον τρόπο!

Με φόρεμα ή φούστα

Το είδαμε και θα το ξανά δούμε. Ένα φόρεμα ή μια φούστα με sneakers, δηλαδή, το λίγο πιο κομψό και ιδιαίτερο σε συνδυασμό με το λίγο πιο αθλητικό σου δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Bonus: Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ σου για αυτό το look.

λευκά sneakers τον Χειμώνα

unsplash/Japheth Mast

Για το γραφείο

Εκτός κι αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο dress code, τα sneakers μπορείς να τα φορέσεις πολύ εύκολα και στη δουλειά. Ναι, και με κοστούμι!

Στο τέλος της ημέρας δεν θα πονέσουν τα πόδια σου και θα είσαι άνετη να συνεχίσεις την ημέρα σου.

λευκά sneakers τον Χειμώνα

Pexels

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι (ή και δύο αν θέλεις) λευκά sneakers και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Δες και αυτό:

Ποιος είπε ότι τον Χειμώνα φοράμε μόνο μπότες; Δες τα trends στα παπούτσια!

Photo: unsplash/Daria Nepriakhina
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved