Πώς μπορείς να κερδίσεις ένα «κομμάτι» απ’ την κολεξιόν της Rihanna; | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι η Rihanna o Άγιος Βασίλης; Όχι, αλλά μπορεί να γίνει! Πώς μπορείς να κερδίσεις κι εσύ ένα κομμάτι απ’ την κολεξιόν της Rihanna; Το χριστουγεννιάτικο δώρο σου, σε περιμένει!

Και ποιος δεν θα ήθελε ένα κομμάτι απ’ την κολεξιόν της Rihanna, σας προκαλώ να μου βρείτε έστω έναν! Η Rihanna μπήκε σε εορταστικό mood και κάνει ένα μικρό spoiler στους fans της. Η τραγουδίστρια λάνσαρε τη συλλογή Savage x Fenty και κάνει … «12 Days of Savage» καμπάνια για τα Χριστούγεννα.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως η Rihanna κάνει give away, μοιράζει δηλαδή δώρα. Και το συρτάρι σου μπορεί να συμπεριλάβει ένα από τα εσώρουχα της συλλογής Savage x Fenty, γιατί ποτέ μη λες ποτέ.

Το brand δείχνει όλα τα exlusive sets, κάνοντας ένα πολύ καλό promotion όπου τις πρώτες 12 μέρες του Δεκέμβρη, κάνει μια έκπληξη στους fans της κάθε 24 ώρες!

Και θα υπάρχουν και δώρα, γιατί γιορτές χωρίς δώρα γίνεται; Δεν γίνεται.

Τι περιλαμβάνει η κολεξιόν της Rihanna και πώς μπορείς να κερδίσεις;

Sexy εσώρουχα και άλλα πιο safe, εσώρουχα και σετ με θέμα τον Άγιο Βασίλη για να μπούμε στο κλίμα.

Κάθε μέρα δεν έχεις μόνο την ευκαιρία να αγοράσεις αυτά τα exclusive κομμάτια, αλλά μπορείς και να τα αποκτήσει for free!

Πώς; Το πρώτο step που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα του Savage x Fenty στο Instagram και να δεις με τα μάτια σου ότι η Rihanna επιλέγει με τα χεράκια της τον νικητή.

Στη συνέχεια την 12η και τελευταία μέρα του promotion θα επιλέξεις έναν επίσης μεγάλο νικητή ο οποίος θα πάρει και τα 12 σετ. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσουμε να λάβεις μέρος, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

Τα εσώρουχα που λανσάρει η Rihanna και τώρα κάνει δώρο είναι εντυπωσιακά, είναι σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, κόκκινο, λιλά, είναι άνετα και sexy, είναι πολύ οικονομικά. Αλλά το καλύτερο; Είναι για κάθε σωματότυπο!

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna λανσάρει δικά της εσώρουχα και καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved