Πορτοκαλί και Ροζ. Ο Προκλητικός Συνδυασμός του Χειμώνα

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτό τον χειμώνα ένα συνεχές κύμα χρωμάτων δίνει το παρών. Η προοπτική του πορτοκαλί και ροζ, έρχεται να ντύσει όσες λατρεύουν την πρόκληση.

Η αισθητική του, αναμφίβολα φανταχτερή, ακολουθεί την ένταση των 80s. Αποτελώντας μάλλον, την πιο cool εκδοχή του κόκκινου με το ροζ. Σε κάθε περίπτωση τα ζωηρά χρώματα φέτος έχουν τον πρώτο λόγο και η συνάντηση ανάμεσα στο πορτοκαλί και το ροζ, παρουσιάζεται σαν ένα ηχηρό trend της χειμερινής περιόδου. Ξεχωρίζοντας με διαφορά στην απεραντοσύνη των trends. Δεδομένου, ότι και τα δύο χρώματα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση τις τελευταίες σεζόν. Συνεπώς, ο συνδυασμός τους ήταν αναμενόμενος.

πορτοκαλί και ροζ

Η παλέτα αυτών των δύο χρωμάτων ποικίλλει. Παίζει με το πορτοκαλί του μανταρινιού, εκείνο το πιο θαμπό και σκουριασμένο, με γήινους τόνους. Το ίδιο συμβαίνει και με το ροζ. Άλλοτε θαμπό, κι άλλοτε σοκαριστικά έντονο. Η προοπτική τους μοιάζει ιδανική για γυναίκες που επιδιώκουν την παρουσία του χρώματος στην καθημερινότητα τους. Για εκείνες που θέλουν να πειραματιστούν με το διαφορετικό.

πορτοκαλί και ροζ

Η χαρά του χρώματος έρχεται να δώσει “κάτι” στο μουντό σκηνικό του χειμώνα. Η χαλαρότητα στο χειρισμό τους, είναι το μυστικό, προκειμένου η εικόνα τους να μη κουράσει.

Αυτή στιλιστική φόρμουλα – η τόσο κολακευτική και περίπλοκη – υπερασπίζεται την ευτυχισμένη δεκαετία των 80s. Δημιουργώντας την εικόνας μιας γυναίκας ελκυστικής, φιλάρεσκης. Στα πλαίσια ενδεχομένως του επαναπροσδιορισμού της θηλυκότητας.

Διάβασε τη συνέχεια στο thestylin.com

Δες και αυτό:

Τι είναι η αναγέννηση του Shearling Trend στη μόδα;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved