Πωλείται ο οίκος Versace! Ποιος θα είναι ο αγοραστής και πόσα θα πληρώσει;

LIKE US ON FACEBOOK

Πωλείται ο οίκος Versace από ώρα σε ώρα, αυτό λένε διάφορες πηγές! Πόσο κοστίζει και ποιος «φλερτάρει» με τον διάσημο οίκο μόδας;

Πωλείται ο οίκος Versace, αυτό διαβάζουμε στην εφημερίδα Corriere della Sera τη Δευτέρα, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές. Η Donatella Versace, αδερφή του ιδρυτή του οίκου Gianni Versace, θα κάνει ένα meeting με το προσωπικό την Τρίτη, οπότε και θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η εφημερίδα.

Ο οίκος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο οίκος θα πωληθεί στα 2 δις. δολάρια και θα ανακοινωθεί την Τρίτη. Ποιος θα είναι ο αγοραστής; Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πληροφορίες, ο αμερικανικός όμιλος μόδας Michael Kors Holdings Ltd’s ή το κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co.

Ούτε οι όμιλοι, όμως, δεν έχουν κάποια μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr, η Donatella Versace φέρεται να έχει επιλέξει τον Michael Kors με τον απαράβατο όρο να μην αλλάξει τίποτα στην collection για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο αμερικανικός όμιλος ιδιωτών επενδυτών Blackstone αγόρασε το 20% των μετοχών του οίκου το 2014, ενώ η οικογένεια Versace διατηρεί το υπόλοιπο μερίδιο μετοχών της εταιρείας.

Η Donatella Versace είναι creative director του ιταλικού οίκου μόδας Versace που ίδρυσε ο αδελφός της, Gianni Versace.

Πίσω από το μυστικό των ρούχων Versace είναι μια έξτρα δόση, τέτοια σαν αυτή της Donatella Versace: Αυτοπεποίθηση, υπεροψία και μια τάση υπερβολής: Η γυναίκα Versace! Τα ρούχα θέλουν η γυναίκα να έχει φιλότιμο, πάθος, και μια δόση ειρωνείας για το νέο κοινό του οίκου Versace. Τα ρούχα Versace έχουν πάντα αρχαιολογικά μοτίβα, αρκετό δέρμα, φετιχιστικές αναφορές, παστέλ τόνους και χρώματα, λαμέ, εμπριμέ και η μέδουσα που βρίσκεται παντού, μην ξεχνάμε ότι είναι και το logo του brand.

Όπως όλα δείχνουν ο οίκος Versace περνάει σε άλλα χέρια και όλοι ανυπομονούν να δουν τι αλλαγές θα επιφέρει αυτή η πώληση!

Διαβάστε επίσης:

Τόσο καιρό προφέρεις τον Versace λάθος και ο οίκος σου κάνει μαθήματα! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved