Ποια είναι η σωστή στιγμή του καλσόν;

LIKE US ON FACEBOOK

Πότε φοράμε καλσόν; Θέλεις να βγεις μια βόλτα και να φορέσεις τη φούστα ή το φορεματάκι σου κι αναρωτιέσαι αν πρέπει να το φορέσεις ή όχι. Ποια είναι η σωστή στιγμή του καλσόν; Μια ερώτηση που εγείρει πλήθος απαντήσεων.

Πότε φοράμε καλσόν; Είναι πολύ νωρίς ή έχει ήδη ψύχρα και κανείς δεν θα σε κοιτάξει περίεργα αν το φορέσεις;

Το πότε έχει θέση, αυτό το προσιτό αξεσουάρ στην καθημερινότητα μας, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον καιρό. Αλλά, με την προσωπική ανοχή της κάθε μιας, στην αισθητική του και στο κρύο. Αποτελώντας περισσότερο μια ένδειξη του προσωπικού στυλ και του πως αντιλαμβανόμαστε αισθητικά το καλσόν σαν παρουσία στα look μας.

πότε φοράμε καλσόν

unsplash/Kira Ikonnikova

Για κάποιες μπορεί να είναι απλά μια συνήθεια. Κάποιες άλλες ενδεχομένως να μην θέλουν τα πόδια τους να είναι γυμνά. Έπειτα, υπάρχει και η επιλογή του πάχους του καλσόν. Κάποτε φορούσαμε αυστηρά και μόνο τα χοντρά αδιαφανή μαύρα καλσόν. Ενώ, τις τελευταίες σεζόν η πρόκληση ενός πιο λεπτού και διάφανου δείχνει να ενθουσιάζει όλο και περισσότερο.

Με εκείνες των χρωματιστών να ακολουθούν, λειτουργώντας σαν layering του υπόλοιπου styling.

πότε φοράμε καλσόν

unsplash/Hanna Postova

Φτάνοντας πια στο Νοέμβρη η προοπτική του φαίνεται να αποτελεί μια πραγματικότητα. Ο τρόπος που θα φορεθεί είναι ξεκάθαρα προσωπικός. Και η οποιαδήποτε επιλογή μας απλά χρειάζεται να πληρεί τη συνθήκη της αυτοπεποίθησης. Τότε όλα λειτουργούν σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο thestylin.com

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η αναγέννηση του Shearling Trend στη μόδα;

Photo: unsplash/Manki Kim
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved