Η Kristen Stewart θα μεταμορφωθεί σε Πριγκίπισσα Diana στην πολυαναμενόμενη ταινία Spencer. Η ταινία θα αφορά τις τελευταίες της μέρες στο παλάτι και αναμένεται να είναι συγκλονιστική!

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την σταρ του Twilight θα ασχοληθεί με το κρίσιμο Σαββατοκύριακο των αρχών της δεκαετίας του 1990, όταν η Diana συνειδητοποίησε ότι τελειώνει ο γάμος της με τον Κάρολο κι έπρεπε να απομακρυνθεί απ’ το παλάτι για πάντα.

«Μεγαλώσαμε, τουλάχιστον στη δική μου γενιά, διαβάζοντας και κατανοώντας το τι είναι παραμύθι», τόνισε ο σκηνοθέτης Pablo Larraín στο Deadline.

Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, της προτείνει να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν, όμως, κάποια αποφασίσει να μην γίνει βασίλισσα και λέει: «προτιμώ να φύγω και να είμαι ο εαυτός μου», είναι μια μεγάλη-μεγάλη απόφαση, ένα παραμύθι …ανάποδα. Όλο αυτό μου δημιουργούσε, πάντα, μεγάλη έκπληξη και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο για να υλοποιηθεί. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας

Παρά το ότι το βασικό κομμάτι της ταινίας θα είναι οι τελευταίες μέρες της Diana στο παλάτι, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, θα υπάρχει κι ένα κομμάτι αφιερωμένο στη ζωή της Diana πριν γνωρίσει τον Κάρολο. Στόχος είναι να γνωρίσουμε σε βάθος την Πριγκίπισσα που έμελε να μείνει στην ιστορία.

Για όλους εκείνους που απορούν πώς η Kristen Stewart θα μπορέσει να ενσαρκώσει με επιτυχία την Diana, η Vogue συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες για να αποδείξει γιατί η ηθοποιός είναι η τέλεια επιλογή γι’ αυτόν τον απαιτητικό ρόλο!

Αν και εκ πρώτης όψεως τα στιλ των δύο γυναικών δεν φαίνεται να έχουν πολλά κοινά στοιχεία, μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές απ’ τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!

Όλες οι φορές που η Kristen Stewart απέδειξε πως είναι η τέλεια επιλογή για να υποδυθεί την Πριγκίπισσα Diana

Δες ακόμα:

Η θρυλική τσάντα της Πριγκίπισσας Diana στη νέα της εκδοχή!

Photos: vogue.co.uk