Η συλλογή Chanel Cruise 2020/21 παρουσιάστηκε απ’ τον οίκο μόδας μ’ έναν εντελώς ξεχωριστό και διαφορετικό τρόπο, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Η Balade en Méditerranée παρουσιάστηκε ψηφιακά, όμως μας έδωσε την αίσθηση Καλοκαιριού που χρειαζόταν. «Αρχικά είχα στο μυαλό μου το Capri, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το show, δεν έγινε όμως πραγματικότητα λόγω του lockdown. Οπότε έπρεπε να προσαρμοστούμε: όχι μόνο χρησιμοποιήσαμε υφάσματα που ήδη είχαμε, αλλά η συλλογή εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο» είπε χαρακτηριστικά η Virginie Viard.

Και πραγματικά η συλλογή αυτή του οίκου Chanel ήταν ιδιαίτερη και μας θύμιζε κάτι από γαλλική κι ιταλική ριβιέρα!

Όμως, τι ξεχωρίσαμε απ’ τη συλλογή Chanel Cruise 2020/21; 

Ιδιαίτερα χρώματα

Φυσικά και η συλλογή αυτή, αν και παρουσιασμένη σε digital μορφή, δε θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερα χρώματα.

Από το total black μέχρι το «ροζ της βουκαμβίλιας», που εφηύρε ο οίκος αυτός, όλα ήταν υπέροχα.

Το μαύρο έχει διαχρονική αξία και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όμως ο οίκος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χρώμα, το «ροζ της βουκαμβίλιας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στυλ απ’ τα 60s

Το στυλ ήταν αρκετά εμπνευσμένο από τις θρυλικές σταρ των 60s που τόσο έχουμε αγαπήσει. Η Virginie Viard είπε χαρακτηριστικά πως «Έπρεπε να προσαρμοστούμε» και αυτό έκανε με το στυλ να είναι διαχρονικό.

Επιστροφή της αλυσίδας

Η αλυσίδα επέστρεψε και πάλι κι έχει αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο οίκος Chanel επανέφερε την χαρακτηριστική χρυσή του αλυσίδα και μας δείχνει πώς φοριέται τόσο με ρούχα όσο και με μαγιό.

Αξεσουάρ

Fashion items, όπως ιδιαίτερες τσάντες, δεν έλειψαν από τη συλλογή αυτή. Τσάντες ώμου αρκετές για να χωρέσουν τα απαραίτητα του καλοκαιριού, bucket bags από πλεκτό ξύλο, σανδάλια με ψάθα και ζώνες που φοριούνται στη μέση κυριαρχούσαν στην digital παρουσίαση του οίκου μόδας.

Διάβασε ακόμα:

Κρατάς την τσάντα σου λάθος! Μεγάλοι οίκοι μόδας σου δείχνουν τον σωστό τρόπο