Οι μπότες της Michelle Obama σχολιάστηκαν απ’όλο τον πλανήτη. Χωρίς υπερβολή.

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι η Michelle Obama; Είναι σίγουρα η Michelle Obama; Ναι, είναι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που δίνει συνέντευξη στην Sarah Jessica Parker. Και η εμφάνισή της έπρεπε να είναι… ανάλογη. Οι μπότες της Michelle Obama σχολιάστηκαν από όλο τον πλανήτη.

Οι μπότες της Michelle Obama ήταν απ΄τον οίκο Balenciaga, όπως και όλο το outfit. Όχι, δεν επέλεξε κομψά κοστούμια, ένα blazer, μια midi φούστα. Όχι. Έκανε την ανατροπή και φόρεσε ένα γυαλιστερό κίτρινο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με σούπερ-γυαλιστερές χρυσές μπότες τύπου κάλτσα.

Χμμμ.. Ας μιλήσουμε για μόδα Michelle. Ήταν σαν να ήρθε αμέσως από την πασαρέλα ή από άλλη εποχή. Όχι, δεν περπάτησε σε κάποιο κόκκινο χαλί, έδωσε απλώς συνέντευξη στην Sarah Jessica Parker.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το outfit; Το φόρεμα είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή 2019 του οίκου Balenciaga και οι μπότες από την ανοιξιάτικη συλλογή του 2018. Και τα δύο είναι πολύ, πάρα πολύ ακριβά. Συγκεκριμένα, μόνο οι μπότες κοστίζουν 4.000 δολάρια. Το look της συμπλήρωσαν τα σκουλαρίκια “Baby Jamma” τα οποία κοστίζουν 550 δολάρια και είναι από την Jennifer Fisher.

μπότες της Michelle Obama

Η Obama μίλησε στο fashion icon, Sarah Jessica Parker για το βιβλίο της «Becoming». Αλλά όλοι έμειναν στο look της πρώην Πρώτης Κυρίας και συγκεκριμένα σε αυτές τις εκκεντρικές μπότες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από εμφανίσεις της που συζητήθηκαν ενώ βρισκόταν δίπλα στον Barack Obama, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ήξερα πως τα ρούχα μου έκαναν μια δήλωση και θα τα κοιτούσαν όλοι. Οπότε αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να αναδείξουμε νέους σχεδιαστές, που σε άλλη περίπτωση δεν θα τύγχαναν τέτοιας προβολής, επειδή μπορείς να αλλάξεις τις ζωές τους. Γι’ αυτό είχαμε επιλέξει τον Jason Wu για το φόρεμα της ορκωμοσίας

Η εμφάνισή της σχολιάστηκε αρνητικά, ενώ πολλοί τόνισαν πως δεν χρειαζόταν να προκαλέσει φορώντας τόσο ακριβά ρούχα, τα οποία δεν της ταιριάζουν.

μπότες της Michelle Obama

Το αν της ταιριάζουν ή όχι είναι υποκειμενικό. Η ίδια φαίνεται πως είναι χαρούμενη με την επιλογή της και πλέον δεν εκπροσωπεί κανέναν αλλά τον εαυτό της. Μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει. Δικαίωμά της.

Διαβάστε επίσης:

Η Michelle Obama στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφηση ever, φορώντας Dior (Photos)

Photos: DIA DIPASUPIL/GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved