Η Meghan Markle στην πρώτη της επίσημη μεγάλη περιοδεία της με τον Πρίγκιπα Harry έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Κάθε εμφάνισή της σχολιάζεται απ’ τα ΜΜΕ ενώ έχει δώσει έμπνευση σε πολλές γυναίκες για το πώς να ντύνονται και να συνδυάζουν τα ρούχα τους. Κι αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να είναι η Δούκισσα του Sussex, όμως, η Meghan Markle διατηρεί ένα minimal κι άκρως σύγχρονο look στις εμφανίσεις της.

Οι μπότες της Meghan Markle, τις οποίες φόρεσε η Δούκισσα για να πάει στο Maranui Cafe στο Wellington στη Νέα Ζηλανδία , είναι ένα ζευγάρι μπότες που ταιριάζουν πραγματικά με όλα και σίγουρα θα τις θέλεις κι εσύ!

μπότες της Meghan Markle

H Meghan Markle διατήρησε ένα minimal casual ύφος στην εμφάνισή της και γιατί άλλωστε να κάνει υπερβολές, αφού δεν το απαιτούσε η περίσταση;

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα υφασμάτινο jacket δια χειρός Club Monaco ενώ το μαύρο τζιν που επέλεξε για να συνδυάσει το look της είναι από Outland Denim.

μπότες της Meghan Markle

Αυτό, όμως, που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων -και των φωτογράφων όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες- είναι οι μπότες της Meghan Markle! Τα μαύρα μποτάκια με το χοντρό τακούνι που ολοκληρώνουν την εμφάνιση της Meghan είναι του Αμερικανού σχεδιαστή, Stuart Weitzman.

μπότες της Meghan Markle

μπότες της Meghan Markle

μπότες της Meghan Markle

Είναι chic, βγαίνουν σε πολλά χρώματα και κοστίζουν 698 δολάρια, όπως βλέπουμε στο site του σχεδιαστή. Μπορείς να τις φοράς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, απ’ το γραφείο μέχρι ένα χαλαρό ποτό ή φαγητό με την παρέα σου.

μπότες της Meghan Markle

μπότες της Meghan Markle

Φυσικά, επειδή το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό, μπορείς να βρεις παρόμοιο σχέδιο σε πολλά καταστήματα, αλλά και σε brands με πιο οικονομικά παπούτσια.

Η Meghan μ’ αυτή της την εμφάνιση απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν χρειάζονται υπερβολές για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Μετέτρεψε ένα απλό look σε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και τώρα όλες ψάχνουν να βρουν τις μπότες που φοράει!

Δες κι αυτό:

Η δούκισσα Meghan Markle παραδίδει μαθήματα για ένα minimal και οικονομικό στιλ

Photos: Getty Images