Το χρυσό, το μπλε και το transparent είχε την τιμητική τους στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου με τίτλο «Passion of Fashion», το βράδυ της Δευτέρας, όπου παρουσιάστηκε η νέα του συλλογή “Proussa”, στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

Οι καλεσμένοι στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου ήταν άτομα απ’ τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς αλλά και γνωστά μοντέλα της δεκαετίας των 90s. Την μουσική επιμέλεια αλλά και την παρουσίαση του fashion show με τίτλο «Passion of Fashion» την είχε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η πρόσκληση του fashion show «Passion of Fashion» 2019 ήταν σε σαμπανιζέ χρώμα και τόνους, με το όνομα του γνωστού σχεδιαστή στην αρχή και έπειτα είχε τις λεπτομέρειες για το fashion show.

Η χρωματική παλέτα του Βασίλειου Κωστέτσου για το fashion show «Passion of Fashion» 2019 συμπεριλάμβανε μπλε, χρυσό αλλά και ασημένιο, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστής μόδας, φούξια αλλά και μαύρο. Πέρα από την χρωματική παλέτα, ο Βασίλειος Κωστέτσος συνδύασε άψογα τα κρύσταλλα στα φορέματα του ενώ επέλεξε γούνινες λεπτομέρειες στα υψηλής ραπτικής φορέματα.

Τα υφάσματα που χρησιμοποίησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο τελευταίο του fashion show με τίτλο «Passion of Fashion» 2019 είχαν see-through, παγιέτες, βαμβακερά υφάσματα αλλά και satin σακάκια, παντελόνια και satin λεπτομέρειες στα ενδύματα.

Τα καταπληκτικά μαλλιά σε σινιόν style των μοντέλων το επιμελήθηκε ο μοναδικός Τρύφωνας Σαμαράς με την ομάδα του, το μοναδικό make-up το επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος με τη δική του ομάδα. Ο Φρέντυ Καλομπράτσος αποφάσισε να κάνει το make up με έντονο smokey eyes, nude χείλη αλλά και κάποιες πινελιές λάμψης.

Το iPop βρέθηκε στο πιο glamorous fashion show του καλοκαιριού και σου δείχνει όλο το παρασκήνιο και τα looks του Βασείλιου Κωστέτσου στο show.

Το fashion show με τίτλο «Passion of Fashion» 2019 ήταν υπό την στήριξη της Fa Cadoro και της Cosmetic Derma Medicine.
Photos: Ιωάννα Γκόλια