Ο Raf Simons βραβεύεται για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη

LIKE US ON FACEBOOK

Ξέρεις τον Raf Simons; Ακόμα κι αν η απάντησή σου είναι όχι, σίγουρα θα τον γνωρίζεις ως πρώην creative director του οίκου μόδας Dior, αλλά θα έχεις πετύχει αρκετές φωτογραφίες του στο Instagram από τον Dior και το δικό του Instagram account.

Ο Raf Simons είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές μόδας στην Αμερική και έφτασε η ώρα της αναγνώρισής του από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης των ΗΠΑ. Ο Raf Simons, που είναι πλέον ο creative director του οίκου μόδας Calvin Klein, θα τιμηθεί από το Αμερικάνικο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, στο ετήσιο γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου.

Το AFAM θα αναγνωρίσει τον Simons ειδικά για το έργο που κάνει στον οίκο μόδας Calvin Klein, από την έναρξη του το 2016 στον οίκο μέχρι και σήμερα. Ο Simons, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, έχει ενσωματωθεί στην αμερικανική αγορά. Ο σχεδιαστής μόδας θα βραβευτεί για τις συλλογές του οίκου, τις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και την εκστρατεία του.

Μερικά από τα σχέδια του γνωστού σχεδιαστή έχουν την φράση «Made in New York City» και «Designed in America» από την πίσω μεριά.

Tο γκαλά του Μουσείου Αμερικανικής Λαϊκής Τέχνης θα τιμήσει επίσης τον Elyse και τον Lawrence B. Benenson, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αλλά και το Ίδρυμα Wunsch Americana.

«Το AFAM έχει μία από τις σημαντικότερες συλλογές αμερικανικών σχεδιαστών. Τα σχέδιά τους είναι μια ισχυρή δημιουργική έκφραση και χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό», είπε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης έσπευσε να πει ότι: «Ο Raf Simons είναι ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές του κόσμου και η επικέντρωσή του στα αμερικανικά σχέδια του αλλά και στο στιλ της αμερικάνικης μόδας φωτίζει μια ισχυρή μορφή τέχνης που το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης της Αμερικής έχει συλλέξει, εκθέτει και υποστηρίξει εδώ και καιρό».

Διαβάστε ακόμα:

Οι αδερφές Kardashian γδύνονται και ντύνονται για τη νέα καμπάνια του Calvin Klein (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved