Παντρεύτηκε η εκθαμβωτική πριγκίπισσα Ευγενία τον Jack Brooksbank σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Windsor Castle.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Πρώτον, δεν φόρεσε πέπλο όπως όλες οι πριγκίπισσες, αλλά φόρεσε την Grenville Tiara, από την βασίλισσα Ελισάβετ Β’. O λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας, όπως είναι φυσικό, τράβηξε όλο το ενδιαφέρον πάνω του!

Το νυφικό της ήταν τελείως διαφορετικό απ’ αυτά που φόρεσαν η Meghan Markle και η Kate Middleton στο γάμο τους, αλλά ακόμα πιο διαφορετικό από εκείνο που φόρεσε η μητέρα της, Sarah Ferguson.

Η πριγκίπισσα Ευγενία έδειχνε πολύ χαρούμενη φορώντας ένα νυφικό που το σχεδίασε ο πολύ στενός της φίλος Peter Pilotto, μαζί με τον Christopher de Vos.

Το νυφικό της ήταν κατασκευασμένο σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές που έλεγε το πρωτόκολλο του παλατιού. Δηλαδή, κορσέ και φουρό, με ογκώδη φούστα. Ήταν φτιαγμένο από ζακάρ μετάξι, βαμβάκι, βισκόζ και η ύφανση στο πάνω μέρος του φορέματος έγινε στο Como της Ιταλίας.

Το νυφικό περιελάμβανε μια σειρά από σύμβολα, τα οποία εκφράζουν την πριγκίπισσα Ευγενία. Ο Peter Pilotto και ο Christopher De Vos έχουν ερμηνεύσει αυτά τα σύμβολα ως μια διακοσμητική ύλη, υφασμένη σε ένα ζακάρ από μετάξι, βαμβάκι και βισκόζη.

Αυτό που δεν περνά απαρατήρητο είναι ότι άφησε εκτεθειμένη την πλάτη της για να φαίνεται η ουλή της, απ’ την επέμβαση που είχε κάνει καθώς έπασχε από σκολίωση. Η κίνησή της ήταν ένας τρόπος να τιμήσει τους γιατρούς της που της άλλαξαν τη ζωή.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες από τον γαλαζοαίματο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank και παρατήρησε τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά!

Διαβάστε ακόμα:

Τα πριγκιπικά νυφικά που θύμιζαν κάτι από παραμύθι…